EMILYSLIV

INGA MER KNÖLIGA LAKAN

DSC_0771-2Ett sånt här tips hade jag själv önskat för ett tag sedan när jag var på sökande fot. En sak som jag lärt mig genom åren är att det oftast är bättre att lägga lite mer pengar på sängkläder och inte bara köpa det billigaste. De håller sig mycket finare, är skönare och blir inte dassiga efter bara några tvättar. Förut köpte vi dra-på-lakan på IKEA, dem är ju totalt väääärdelösa! Vi fick stå och dra och rätta till det där förbannade underlakanet varje kväll och det knölade sig på nätterna. emilys favoritSå hittade vi DETTA dra-på-lakan. Alltså sååån skillnad! Kostar lite mer än det billigaste men inte alls så dyrt ändå. Jag har inte behövt rätta till lakanet EN ENDA gång på flera veckor. Tro mig, jag kommer bunkra det här! Dessutom känns det riktigt lyxigt och skönt med bomullspercale. Ett sånt där ”tråkigt” men superbra tips fick det bli idag! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag och maken pratade om hur vi hatade våra lakan senast igår (dom från IKEA). Har dessa resår runt hela eller bara i hörnen? 🙂

stats