EMILYSLIV

IM DREAMING OF A WINE RED CHRISTMAS

Inlägget innehåller adlinkswinered christmas1. Gardiner / 2. Julstjärna / 3. Bricka / 4. Doftljus / 5. Kuddfodral / 6. Sittpuff / 7. Servetter / 8. Julgransdekoration / 9. Julkula

Fick önskemål att visa vinröda grejer till jul så här har jag satt ihop några av mina favoriter. Gardinerna är ju så himla fina, funderar på att beställa hem de till vardagsrummet i jul. Brickan och servetterna har jag redan inhandlat, älskar mönstret och blir fint till glöggmyset. Kuddfodralet har jag också beställt hem och de var så mycket finare i färgen i verkligheten än vad jag vågat hoppas på! Julkulan i sammet av märket House Doctor står högt upp på önskelistan! Ja det var några av mina vinröda julfavoriter! 🙂

Jag är så trött så jag knappt orkar sitta upp nu, Junielle har varit hängig hela dagen och allt som duger då är att sitta fast på mig, ligger lite efter med hushållssysslorna efter idag kan man säga! Så det är väl bara försöka kvickna till och städa undan efter middagen nu såhär några timmar senare innan jag också får krypa till kojs…. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Lyckan när man klickar in på favoritbloggen och inser att ens önskan om vinrött julpynt inlägg är uppfyllt!! Så mycket inspo, tack!!??

  2. Micaela

    Så fint! Vinrött är ickså min favoritfärg till vintern och julen! Och mässing? vart gör du dina kollage? I vilket program/app? Kram❤️

stats