EMILYSLIV

I PAKETET FRÅN KALIKÅ

Hämtade ut ett alldeles underbart paket från Kalikå idag. Innehållandes den underbara vita spårvagnsväskan och garaget med de tre bilarna i trä!
Det här helt fantastiska garaget har varit en dröm sedan lååångt innan Noelia ens föddes. Nu ska hon äntligen få det i ettårspresent! Måste nästan nypa mig i armen för att det är så fint!
En ny kompis till vår rosa spårvagnsväska, en i vitt! De är ju så otroligt söta, och perfekta att förvara små leksaker i. Sen har de ett snöre framtill så barnen kan gå runt och köra den, så himla söt grej och PERFEKTA doppresenten/julklappen till den lilla!Bilarna är otroligt lättkörda och grepp-vänliga för små händer. De finns i flera olika färger och köps separat så man kan kombinera färgerna hur man vill till garaget! 🙂
Vår fantastiska Kalikå-samling! Jag bara älskar dem här och skulle kunna ha sådana här små förvaringsväskor precis överallt! Detta får bli dagens julklappstips och allt hittar ni såklart på Kalikås webshop och de har även två fysiska butiker, en i Gamla stan och en på Söder i Stockholm! Har ni möjlighet tycker jag verkligen ni borde göra ett besök där snarast! 🙂

Nu ska vi på halloween-disco i ishallen, kanske att Noelia gör debut på isen idag! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabina

    Så otroligt fina saker, kommer nog beställa hem en del till lilleman när han blir lite större 🙂 (han är 5v och förstår sig inte riktigt på alla leksaker mamma försöker pracka på honom)

stats