EMILYSLIV

HÖST = NYA INREDNINGSPROJEKT!

DSC_0148Okej, höst kanske var lite att ta i. Men vi är inne på sista semesterveckan och närmar oss rutiner igen vilket alltid ger mig sug till att fixa och dona hemma. Just nu håller jag på i sovrummet! Bytt ut alla textilier bl.a. Äntligen har jag ett stort och fluffigt dubbeltäcke, så galet mysigt och det blir så himla mycket finare att bädda med ett stort täcke än två små. 🙂 Gardinerna ska också bytas ut nu, ska bara ta mig i kragen och stryka de nya så de kan åka upp, dessa jag har passade inte så bra mot allt det blå längre. DSC_0114Alltså mitt nya överkast med matchande kuddfodral, det känns sååå lyxigt! Väldigt prisvärt! Bra tyngd och så fin sammet, dessutom är färgen sådär härligt mörk blå, velade länge om jag skulle ta det grå eller blå men nu är jag glad att det blev det blå, blir lätt lite för grått här inne annars. Den långa blå kudden är också en ny favorit, toppar hela bäddningen!

Såg just nu att det är 20% på Ellos home sortimentet inkl. möbler också med kod: 365712, alltså kan man fynda alla mina nya bäddtextilier till rabatt just nu! Hurra, tips! 🙂

DSC_0110Förutom att sängen fått sig en liten makeover så ska det snart även bli en liten kontorshörna här inne. Eftersom att jag jobbar hemifrån vill jag ha en plats där jag verkligen jobbar utan något annat som tar fokus och stör mig som t.ex. disk på diskbänken eller tv.:n. 😉 haha.DSC_0106Önskar dig en fortsatt fin kväll! Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats