EMILYSLIV

Heldag i huvudstaden

Åh så himla mycket fint det finns i butikerna nu, svävade på moln när jag sprang runt i affärerna och fick pilla på allt fint. Stackars E som fått springa efter mig hela dagen.. 😉

Fick även med mig en hel del julfint hem, bl.a. denna ljusslingan från Konstsmide, har länge letat efter den perfekta ljusslingan med stjärnor och denna blev jag förälskad i direkt, stjärnor i plåt, snyyyyggt, och den ger dessutom perfekt mysbelysning.

Sötaste knäckformarna, även dem med stjärnor hittade jag på PUB

Kaffeburk NK, Hjort House doctor, Julkulor Dayhome, stjärnor Systrarna Voltaire

Har förälskat mig lite i materialet betong, såååå snyggt. Denna adventsljusstake i just betong fick följa med hem från inochfinn.

Julen kommer i år kommer att gå i svart, vitt, silver och grått, precis som jag vill ha det! Längtar sååå tills man får ställa upp allt nytt fint pynt som jag köpt i år. Julen 2012 kommer bli klockren! 😉 Nu ska jag kolla klart x-factor sen bums i säng, tidigt pass på jobbet imorgon bitti sen blir det långledigt. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats