EMILYSLIV

HEJ DÅ MINI-KLÄDERNA!

DSC_0739Oj vilken produktiv söndag det blev. Började morgonen inne i stan med fotokurs som jag hade bokat in för en månad sedan, kan väl säga att jag redan kunde allt, haha. Dem gick igenom precis allt det som jag lärt mig själv genom att läsa runt på internet och i manualen. 🙂 Men tipsar verkligen de som köper en Nikon-kamera om att gå Nikon-kursen, för det är precis dem här grejerna de gick igenom som jag använder mig av när jag fotar. Jag fotar t.ex. alltid i Manuellt läge och aldrig med blixt! 🙂DSC_0741När vi kom hem sorterade vi en sjuhelsikes massa tvätt som sambon har sprungit upp och ner i tvättstugan med medan jag rensat ut massvis med småkläder. Nu har vi helt sagt hej då till storlek 74, vi får nästan hoppas på en tjej nu för vi har sååååå mycket söta kläder som jag bara inte kan släppa iväg ännu. Massvis med gamla Newbie-favoriter och andra godingar. Fick ihop en kasse med bloppis-grejer också som jag tänker lägga upp på @emilysbloppis på instagram inom kort så håll utkik där! 🙂DSC_0748När jag ändå var igång passade jag på att sortera allt som ska ner i källaren i olika påsar fyllda med olika storlekar, 50/56, 62, 68 och 74. Sen ner med alla påsar i bebislådan! Perfekt att ha allt sorterat så kan man bara ta upp en påse i taget sen! 😉DSC_0757DSC_0751Nu kändes det ju nästan tomt i garderoben igen… Perfekt då finns det ju plats för en massa nytt! 😉

Noelia badar med pappa innan det är läggdags för henne. Har gjort storkok med pasta Bolognese som snart ska avnjutas med mozarellatäckta vitlöksbröd framför en film på tv:n. Perfekt avslut på den här helgen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats