EMILYSLIV

HEJ DÅ BAJS-LUKT!


Vi har dragits med ett problem här de senaste veckorna.. Noelia kom på att hon tyckte det var jättekul att gå och öppna och hämta blöjor i soptunnan vid skötbordet. Dessutom låta luckan stå öppen när hon går därifrån… Man tackar, utrym lägenheten!!!! typ så. Haha 😀 Inte kan man bara stänga dörren heller eftersom att sköthörnan är i Noelias rum. Vi hade en vanlig sådan pedalhink och nu var det minst sagt på tiden att införskaffa någonting annat, så läste jag om den här blöjhinken, UBBI!
Jag har hela tiden varit rätt anti blöjhinkar eftersom de oftast kräver speciella blöjpåsar som blir svindyra att köpa i längden. Men med den här behövde man inte det, det går att använda helt vanliga plastpåsar och den har BARNLÅS! Woho! Att den dessutom är snygg var ju bara en bonus! Denna är dessutom tillverkad i stål som inte absorberar lukt och med tätande gummipackningar som förhindrar att lukten sprider sig.Och vet ni, Noelia lyckas INTE ta sig in i den! 😀 phuuu.
De finns i massvis med olika färger, jag stod i valet och kvalet mellan en rosa, en vit och en grå, men valet föll till slut på den rosa. Så fin ljusrosa färg och passar ju alldeles ypperligt in i Noelias rum.

Nu dras vi dessvärre med ett annat problem istället… Noelia verkar ha blivit magsjuk! Hon har kräkts två gånger sedan vi kom hem för en timme sedan. 🙁 Fan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denice

    Har en fråga de underbara klossarna som säger noelia och en krona har ni gjort de själv eller har ni beställt de.. De e helt underbara

stats