EMILYSLIV

HÄRLIGA DAGAR PÅ ÖN!

I söndags anlände vi äntligen till vår paradis-ö, ön där jag tillbringat varenda sommar i mitt liv. Älskar att vara här, det är verkligen avkoppling på hög nivå och barnen älskar det också. Idag smet vi iväg till bastun och badade och tvättade håret medan barnen hängde kvar med de andra på stranden. 🙂Dessvärre har jag kamera-trubbel, minneskortet verkar ha sagt upp sig och jag har inget extra med, får se om de bilder jag hunnit ta går att rädda, men det får bli mobilbilder resten av veckan, men det gör egentligen inget, det blir bara mer avkoppling för min del, haha. 😉 Vi har 24 grader i vattnet så barnen badar mer än dem är på land. De har blivit riktiga vattendjur den här sommaren, vågar mycket mer än förra året, så kul! 🙂En snabb uppdatering här mitt i semestern! 😉

Hoppas ni också har en underbar sommar! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Visst är det härligt att se vilka vattendjur barnen blir den här sommaren. Vår lilla sätter vi puffar på och så simmar han iväg som om han inte har gjort något annat. Nu ser man frukten av babysimmet! 🙂

stats