EMILYSLIV

HALLRENOVERING

DSC_0884Ett sent litet hej från mig! Vad har vi hållit på med de senaste dagarna då? Jo, hallrenoveringen. Nu är det nästan klart, sånär som på några få detaljer. Äntligen har vi knutit ihop hela övervåningen och den är KLAR! Hurra. Jag måste visa er före/efter-bilder sedan för det var verkligen gräsligt fult innan, haha. Bastupanel på alla väggarna och i taket… ja det säger väl en del. 😉 Före/efter-bilder på garderoben här uppe kan ni se en tjuvkik på på min instagram @emilysliv.se 🙂DSC_0876Så glad att vi valde att sätta tapet på en vägg här uppe, blev så ombonat och mysigt, blir så lätt en riktig ”korridors-känsla” med så många dörrar som vi har, men tycker tapeten trollade bort det lite. 🙂 Ett vägghängt skåp från IKEA, med måttbeställd marmorskiva från en lokal stenfirma och knopp från Bauhaus passade perfekt på den lilla väggytan.

Den fina bordslampan hittar ni HÄR och med kod: 345458 får man dessutom 20% rabatt på hela beställningen inkl. mängder av varumärken och möbler just nu, tips! 🙂DSC_0878Tänk att det redan är sista dagen på år 2016 imorgon. Här firar vi nyårsafton hemma hos oss med goda vänner, mat och dryck. Menyn är satt och inhandlad!

Hoppas ni alla får en fin sista dag på detta året! Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Jättefint 😊 Men varför är taklisten kritvit och alla andra lister, tak och dörrar i mer gulvit färg? Har ni fönster i hallen uppe? Skulle gärna vilja se mer bilder hur det ser ut. Mot trappan och sånt också 😊 Så roligt att få se allt fint ni tar er an.

stats