EMILYSLIV

HALLEN PÅ ÖVERVÅNINGEN

Här är det full fart mest hela tiden, och jag älskar det haha! 🙂 Så mycket jag vill hinna med nu både på jobb och den privata biten. Vill hinna fixa massa hemma, tänk att imorgon är det bara två månader kvar till julafton! Woho! Det betyder ju att det är typ en månad kvar till det är okej att börja julpynta. 😉 Bjuder på lite bilder från min lilla hall/korridor på övervåningen idag. Här på övervåningen ligger barnens sovrum, barnens lekrum, en liten walk-in-closet, mitt sovrum och så det stora badrummet med tvättstugedel och alla rum länkas hit till korridoren. Haha svårt att förklara kanske men så ni har en liten överblick ungefär hur det är uppbyggt! 🙂Märkte att det var många på frågorna från frågestunden som inte visste att jag bor i ett radhus så tänkte det kunde vara passande att visa och förklara lite hur huset är uppbyggt, på nedervåningen är det kök, vardagsrum, hall och en liten toalett. 🙂

På tal om frågestunden så ska jag börja gå igenom frågorna ikväll, hoppas hinna klart till imorgon så jag kan publicera allt då. Stay tuned! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats