EMILYSLIV

GRILLAD PIZZA & LÄNGTAN EFTER RUTINER!

Som rubriken lyder… jag kan faktiskt inte riktigt låta bli att längta lite efter rutiner igen, som den rutinmänniska jag är! 😉 Det finns ju inget bättre än sommar och semester och det är ju helt galet vilken underbar sommar vi bjudits på, helt fantastiskt väder verkligen hela semestern, när man t.om. längtar efter regn, haha. Men ändå kan jag faktiskt längta efter höstmys och rutiner, även om jag inte vill att sommaren ska ta slut riiiktigt än. 😉I början av semestern grillade vi pizza på pizzastenen här hemma, bilder som legat kvar i kameran sedan dess och som jag tydligen hade glömt av. 😉 Det blir ju verkligen supergott! Kanske något att göra till helgen igen….. 🙂 Sist toppade vi med ost, tryffelsalami, champinjoner, rödlök, soltorkade tomater och massa ruccola efter gräddning, mums! Nu är vi inne på sista semesterveckan jag och barnen, den tillbringar vi på hemmaplan, skönt ändå med tanke på hur vi flängt runt under semestern. Insåg när jag lagade middag idag att det var över 3 veckor sedan jag lagade middag och startade en diskmaskin i mitt eget kök, hahaha. Så ska faktiskt bli riktigt mysigt att vara hemma, suga ut det sista ur sommaren och kanske försöka börja komma tillbaka lite till dem där rutinerna igen. 😉 På tal om att vi blivit bortskämda med vädret den här sommaren, idag har det väl varit sådant väder som det vanligtvis är en svensk sommar, ca 20 grader, sol och moln och lite blåsigt, och jag fick genast höstkänslor! hahaha.

Imorgon har jag i alla fall lovat barnen att vi ska till stranden, vattnet är ju fortfarande varmt i alla fall. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats