EMILYSLIV

GÖR MIG REDO FÖR JUL…

Reklam för BabylandEller gör mig redo för jul kanske var att ta i men jag börjar längta lite efter julmys nu när höstrusket är igång, och klickade hem min absoluta dröm-julstjärna Watt & Wekes Snöblomma, den är ju såååå fin. Längtar till jag ska hänga upp den i vardagsrumsfönstret, men det får vänta i alla fall någon månad till. 😉

Det är förresten rabatt på denna nu fram till fredag så lika bra att passa på, tips tips! Och när jag ändå var igång kunde jag ju lika gärna passa på att klicka hem den första julklappen också. 😉 Tjejerna älskar att leka med dockor, det är väl i stort sett det dem leker med hemma om dem inte pysslar. På önskelistan står docksaker och en dockvagn som ser ut som en riktig vagn. Så hittade jag detta fina kitet. 🙂Vagnen kan man ha med liggdel….. men man kan också göra om det till sittdel. 😀Sen ingår även en ett ”babyskydd” i kitet….. som även det kan sättas på chassit till vagnen, Nästan precis som en riktig vagn alltså men i lite behändigare storlek såklart. 😉 Handtaget kan justeras i höjdled också. Så allt detta får man i det här kitet: Vagn med liggdel/sittdel, babyskydd som kan klickas på vagnen samt skötväska. Allt man behöver alltså! 😀 Tyckte det var väldigt prisvärt för allt detta.Inte nog med att jag gillar att vara ute i god tid med att klicka hem julklappar istället för att sista-minuten-handla allting så fyller ju även Noelia år i November och eftersom ni brukar älska presenttips så kan jag ju visa dessa två grejer som jag klickade hem till henne. Ett akvarellset av favoritmärket Top Model och sen en ”Mini brands fashion” boll, hon samlar på dessa sedan tidigare och just Fashion-varianten innehåller små mini-handväskor att samla på. 😉

Här går dagarna i ett och jag önskar som vanligt att jag hade fler timmar på dygnet vi är igång och renoverar om vårt förråd/garage som nu ska bli gästrum och kontor också, och som alltid blir projekten större än man tänkt sig, haha. Kanske får visa lite bilder här sen när det är klart! 😉

Nu ska jag återgå till att sortera tvätt här innan det är dags att slänga sig på soffan, önskar dig en fin kväll! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill4

    Jättefin till ett bra pris. Mina tjejer leker också helst med just bebisdockor. Äldsta fyller 9 i november och jag har tänkt på dockvagn som de kan få gemensamt. Jag har kikat på brios marinblå, men hur är denna som du har i höjd? Äldsta fick en tiny treasures docka förra året och den är älskad. Lite tyngre i känslan och känns som en riktig bebis.

    1. Emily Ödmark

      Tycker denna känns lite högre och går ju även att justera handtaget 😀 Den blå från brio har vi haft tidigare och den tycker jag att själva liggdelen är väldigt låg på. 🙂

stats