EMILYSLIV

Godaste kakan ever

Här blev det fart på mig väldigt tidigt idag, uppe med tuppen och satte igång att baka direkt. Bakade kanske världens godaste kaka, kokostoscakaka, den bara måste ni prova. Receptet hittade jag här!

Sen blev det en sväng ner på byn där jag mötte upp mamma och lillasyster för en lunch, sedan följde dem med hit och blev bjudna på gofika! 😉

De är godare än vad dem ser ut, haha.

Fick ett bakslag och började känna mig hängig, frussen och seg igen så nu har jag hoppat i onepiecen under en filt i soffan med massvis av tända ljus framför filmen ”Wedding daze”. Kan verkligen rekommendera Netflix, bara att bläddra igenom ett helt utbud av filmer och sen trycka på play, helt perfekt! 🙂

Receptet är inte LCHF!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats