EMILYSLIV

FULLSPÄCKAD DAG & MINA GULLISAR!

I samarbete med Miniroom.se,  inlägget innehåller annonslänkar!DSC_0282Vilken galet fullspäckad dag jag haft idag, upp med tuppen för att direkt sätta mig i bilen och köra mot stan för en heldag på Fotografiska. Hår & make, massa genrep, tusen ombyten och slutligen var det äntligen dags för modevisningen. Det gick så bra och jag är så glad att jag faktiskt tog beslutet att vara med! Hoppas jag får ta del av massa bilder från dagen snart så jag kan visa er! 🙂DSC_0325DSC_0331Imorgon väntar äntligen fredagsmys och helg med mina älskade små gullegrisar igen, som jag längtar. Dessa bilder tog jag på barnen förra helgen, Noelia har fått någon idé om att man ska ha klänning på ”godisdagen” så de fick inviga sina nya fina klänningar från Miniroom, märket är How to kiss a frog och dem gör ju sååå fina klänningar i riktigt härlig kvalité. Dessa är i sammet och kommer passa perfekt i höst och vinter! 🙂

Just nu får ni faktiskt 13% rabatt på ett helt köp med kod ”MINIROOM” hos Miniroom t.om. lördag! 🙂 DSC_0333DSC_0364DSC_0301DSC_0288Alltså kärleken mellan dessa två är obeskrivlig, riktig syskonkärlek. De kramas, pussas  och leker sååå himla fint tillsammans, men ja bråkar en del mellan varven också men det hör väl till! 😉

Nu är jag så galet trött, det tar på krafterna att leka modell för en dag! 😉 Nu blir det lite soffhäng framför Wahlgrens värld innan sängen kallar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emily Ödmark

      Nja, jag kör vanliga kläder från typ HM, Lindex, Next och Lager157. Kläder dem även använder hemma, men vi tar inte på de finaste kläderna i garderoben till förskolan! 🙂

stats