EMILYSLIV

FRUKOSTMÄNNISKA


Jag måste bara börja med att säga tusen tusen tack för alla gratulationer både här, på instagram och på Facebook igår. Ni är underbara! Vi är så förväntansfulla på lilla tillskottet. 🙂
En typisk grej när jag är gravid är att jag blir en riktig frukostmänniska, jag som typ aldrig äter frukost annars skulle kunna äta det till både frukost, lunch och middag. 😉 Eftersom att denna graviditet även har kantrats utav en hel del illamående har en ordentlig frukost DIREKT när jag klivit upp ur sängen varit A & O för att jag överhuvudtaget ska klara av dagen. 🙂 Min senaste craving är den här yoghurten med färska jordgubbar, mums.
Nu har jag en hel del att stå i. Nästa lilla hemlighet är nämligen att vi letar nytt boende.. Vi är lite sugna på radhus nu när vi ska utöka familjen. Vi har dock inte riktigt hittat något ännu men förbereder försäljningen av vår lägenhet som redan ligger ute som kommande på Hemmet och idag kommer fotografen hit och tar en massa bilder. Jag ska med andra ord försöka hålla lägenheten skinande ren och städa med en liten klåfingrig ettåring här hemma. Spännande! 😀 haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats