EMILYSLIV

FRÅN HELGENS HALLOWEENMASKERAD!

DSC_0660 Såhär såg jag ut i lördags när jag var iväg på halloween-partaj med massa härliga tjejer. Haft sådan ångest över vad jag skulle vara men det blev tillslut en ”Fallen angel”. 😉 Dock lite suddig bild, min man är inte jättebra på att fotografera (haha), kanske helt enkelt är därför det inte blir så mycket bilder på mig här! 😉
DSC_0670 Tack Carolina för grymma hjälpen med sminkningen! 😀DSC_0678Redan måndag igen och jag sitter på verkstaden och väntar på att min bil ska bli klar, sååå galet kallt här idag och snön låg som ett vitt täcke över marken imorse. Himla tur att vi bytte till vinterdäck förra veckan. 🙂

Önskar er alla en fin start på veckan och glöm inte att det är kladdkakans dag idag, kanske läge att prova receptet jag la ut häromdagen! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats