EMILYSLIV

FÖRVANDLINGEN AV VÅRT HEM

Kom på imorse när jag låg i sängen och drog mig att jag faktiskt inte visat före/efter-bilderna på vårt sovrum nu och Noelias rum när vi bytt! Så det var bara att gå upp och förbereda kameran, haha. 😀 Tog även lite nya bilder på köket när jag ändå höll på. Så här kommer en sammanfattning av hur hela vår lägenhet ser ut nu med för/efter-bilder! 🙂

KÖKET

Köket var det första vi gjorde när vi flyttade in, vi hann knappt genom dörren innan vi började slita ut det, haha! 😉

HALLEN

Gamla bilder från hallen, men det ser likadant ut nu förutom någon tavla som kommit upp och en massa mer kläder, haha. 🙂

VARDAGSRUMMET

BALKONGEN

Balkongen har jag heller aldrig visat före/efter-bilder på tidigare, men nu så. 🙂

VÅRT SOVRUM

 
Det här rummet renoverade vi för som bebisrummet när vi flyttade in, men sen kom jag på att såhär vill jag ju inte alls ha det. Så då var det bara att börja om igen, haha. Vi flyttade in hit till lilla sovrummet med bra garderobsutrymme och Noelia fick ta det stora rummet, perfekt för lek! 🙂

NOELIAS RUM


.. och sist ut var Noelias sagorum. 🙂 Det var allt förutom badrummet då, men där var det stambytt med grått klinkers och vitt kakel när vi flyttade in, vi har liksom inte gjort något där. 🙂 Många av er har sett vissa bilder förut, men inte alla och eftersom att ni är så himla många nya som kikar in här hela tiden kan det vara kul att titta tillbaka lite i arkivet. Jag är fortfarande väldigt stolt över att vi faktiskt hann renovera allting som vi gjorde förra sommaren, när jag dessutom var gravid med Noelia, heja oss! 😀 Är inte klar med själva inredningen någonstans förutom Noelias rum egentligen men hoppas att få mer inspiration nu till hösten, det brukar kunna bli så!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmi Karlström

  Hej Emily!
  Jag har en liten udda fråga men jag är så himla imponerad av din inredningssmak.
  Har ni olika golv i lägenheten? Eller är det olika ljus på bilderna?
  Läste att ena golvet kom från ikea, men om de är olika vart komemr dom andra ifrån?
  MVH / Mimmi

 2. Benita

  Är mitt inne i renoveringstankar, är det kolfilterfläkt ni har och hur tycker du det fungerar isf? Har hört så mkt om att det är meningslöst men i mitt fall har jag inget val, och vad hart var ni köpt den?☺️

  1. Emily Ödmark

   Det är en vanlig ektorp-soffa från ikea. Väldigt prisvärd och perfekt nu med småbarn då det är enkelt att ta av och tvätta skydden! Väldigt skön att sitta i också! 🙂

 3. Sandra

  Åh va kul att se! 🙂 Vi har köpt ett hus som vi totalrenoverar, så kul att få inspo 🙂 Jättefint har ni det 🙂

stats