EMILYSLIV

FÖRSKOLESTART – LEKVÄNLIGA YTTERPLAGG

DSC_0054Här i veckan dök lite påfyllning till ”förskolekitet” upp här hemma.DSC_0057DSC_00701111-1En helt underbar lite längre skaljacka av märket Didriksons, denna blir perfekt att använda redan nu om det är lite kyligare och när man ska till och från förskolan. Tycker det är så bra att den är lite längre så hon slipper frysa om rumpen, sen är det ju extra fint också! 😉 22222 DSC_0128Passade dessutom perfekt till de nya förskole-skorna som jag fyndade på XXL för ynka 199kr. Dem kan dessutom tvättas i maskin i 30 grader, perfekt.DSC_0072 DSC_0108Den underbara jackan hittar ni HÄR!DSC_0158DSC_0164 DSC_0165DSC_0132Och ett skalset med byxa och jacka. Satt verkligen perfekt på lillskruttan! Lekvänliga och rejäla kläder är ju A & O på förskolan. Vi kör nästan fullt ut på Didriksons, alltid varit nöjd med det, i regnkläder, skalset och vinterkläder. 🙂

Nu ska vi komplettera med lite extrakläder att lägga på hyllan, lekvänliga och sköna basplagg, en skaloverall att variera med. Gummistövlar, namnlappar och namn-nappar har vi sedan innan. Dagis-ryggsäck har vi också, men är det någonting som används första tiden? Är det någonting jag glömt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S.

  På vår förskola har barnen sin egna kudde och filt, kan vara bra att ha fixat. Annars är det väl lager på lager och lekvänligt som gäller 🙂 extra stövlar så man slipper släpa fram och tillbaka!

 2. Karin

  Hur känns tyget på skalsetet? Det står på hemsidan att det är ett regnställ, känns det lite som galon eller mer som ett vindställ?

 3. Pauline Bergmark

  Hej

  Tack för en fin och inspirerande blogg! Jag undrar vilken storlek den lila jackan är? Hittar den i 90 men den kanske är stor i storleken?

  1. Emily Ödmark

   Dessa kommer användas som lekvänliga skor på dagis så de kommer säkerligen att användas även till skalkläderna ibland, beror lite på vad det är för väder 🙂

 4. Marie

  En lekhjälm med grönt spänne

  På alla förskolor här har de små barnen lekhjälm när de är ute på vintern då det kan vara isigt exempelvis, eller om de ska klättra i klätterställningar om de besöker lekplatser exempelvis. De har inga stora klätterställningar på plats.

 5. Ruki

  Har jobbat på en förskola i 5 år, så ja vad som kan vara bra att ha är tex en sittdyna om dem skulle ut på upptäcktsfärd i skogen o behöva sitta, en matlåda ifall dem behöver ha med sig matsäck, mössor och vantar.. Hmm o så kanske en likadan favorit nalle/snuttis om hon nu har en så man slipper bära fram och tillbaka då man lätt kan glömma dem 😉
  Resten som glöms bort kommer säkert personalen säga till om.

  1. Emily Ödmark

   Ja juste, sittdyna finns i ryggsäcken redan. Små picknick-matlådor, vattenflaska och termos har vi i olika storlekar, mössa och fingervantar finns. Hon har faktiskt ingen speciellt snutte eller något hon måste ha med sig, skönt det kanske, haha. 😉 Tack för tipsen!

stats