EMILYSLIV

Före/efter-bilder mitt kök

kökföreefter1

kökföreefter2

Jag har ju glömt bort att visa er före/efter-bilder på köket som vi renoverade i somras. Det var ju faktiskt det första rummet vi renoverade när vi flyttade in och nu är hela lägenheten färdig, jag har en hel del mer före/efter-bilder att visa er med andra ord. 😉 Såhär blev resultatet, ni får hålla tillgodo med lite kvällsbilder. Vi ville ha det modernt, sparsmakat och vitt. Som ni ser är precis allt utrivet från det gamla köket.. Vi är så nöjda! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  Hej igen!

  Tack för så fort svar.
  Bara en fråga är det dom äkta eller kopiorna ni har? Har sett båda och ser inte någon skillnad.

  //annica

  1. Emily Ödmark

   Det finns så mycket bra kopior nu så man ser ju typ ingen skillnad, haha. De här är väldigt bra kopior, ser ingen skillnad. Skulle aldrig kunna lägga så mycket pengar på stolar för jag ångrar mig alltid efter en kort stund! Jag är en riktig vel-Pelle haha ;D

 2. Annica

  hej!

  vilket fint hem ni har och vilket jobb ni har lagt ner!
  Verkligen super fint!
  Har nyss hittat hit.
  tänkte bara fråga vad har ni köpt köksstolarna och bordet?

  1. Emily Ödmark

   Hej annica! Kul att du hittat hit. 🙂

   Bordet kommer från IKEA men om jag inte minns fel har just denna storlek utgått.. Butiken jag beställt stolarna från finns inte kvar men sök på ”eames stol” så hittar du säkert! 🙂

   Med vänlig hälsning, Emily

     1. emilysliv

      Jag tycker inte att jag behöver redovisa min ekonomi här men det ligger hårt arbete och hjälp från vänner och familj bakom det! 🙂

      Det är tack vare renoveringen av den förra lägenheten som man kan bygga vidare.. 🙂

stats