EMILYSLIV

FÖR NU ÄR JU VINTERN HÄR!

I annonssamarbete med Jollyroom, innehåller annonslänkar.

Mina älskade små tokfior, äntligen är dem hemma för mammavecka igen. En riktig lyxmåndag att jag kunde hämta hem dem redan 13.30 för en ledig eftermiddag tillsammans så vi köpte med oss fika hem och pysslade och skrev önskelistor till tomten. 🙂 Jag skrev ju tidigare att jag var klar med alla inköp för vintern men tji fick jag. Både vinterkläderna och de fodrade galonställen var i en storlek mindre än jag mindes till båda barnen och med växtspurten dem tog i somras var det bara att inhandla nya. Det blev märket Nordbjörn från topp till tå då dem är sååå galet prisvärda och riktigt bra kvalité måste jag verkligen säga.  Jag gillar att köra neutrala och mörka färger på vinterställ så kan man köra lite kul färger/mönster på vantar och mössor istället. Klassiskt! Både jackan och termobyxorna är vind- och vattentäta och har en vattenpelare på 10000mm vilket är helt galet grymt till så låga priser! Sen är dem ju så fina också! 😀Tur att tjejerna också älskar kläder så dem mer än gärna ställer upp och provar och fotar, haha. 😉Har ju tipsat om vinterkängorna förr men det tåls definitivt att göras igen! Dem är SÅ galet bra! Helt sjukt lågt pris för sådana här rejäla vinterkängor. Normalt har jag ju betalat många hundralappar mer för vinterskor till barnen. Att typ 80% av barnen på förskolan har dessa på skohyllan i olika färger säger väl också en del, riktigt poppis med andra ord! 😉 Ja vinterkläder behövs ju för riktigt kyliga dagar med många minusgrader och snö men fodrat galonställ är ändå det vi använder allra mest, förstår inte hur folk klarar sig utan, haha. I alla fall i den här delen av landet där det mestadels är slaskigt under vintern.  Helt klart bästa och viktigaste plagget i barnens garderob under den här årstiden tycker jag. 🙂 Detta i leopard är ju sååå fint också! 🙂 När barnen var mindre köpte jag bara Didriksons fodrade galonställ innan jag insåg att det fanns andra minst lika bra alternativ. 🙂 Detta jag beställde nu är också av märket Nordbjörn och precis som på Didriksons har den fleeceväst på galonbyxorna vilket jag gillar. Då sitter dem bra och värmer lite extra. 🙂Skulle säga att storlekarna är normala. Junielle är 1 meter lång men använder storlek 110/116 i kläder och beställde allt i storlek 110 till henne. Noelia är ca 115cm lång och har storlek 122/128 i kläder normalt och beställde storlek 120 till henne. 🙂

Nu ska jag äntligen slänga mig på soffan och slå på ”Vår tid är nu” måndagskvällarnas höjdpunkt! 🙂

Önskar dig en fortsatt fin kväll! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Tack för tips! Har tittat på Didrikssons fodrade regnställ, men tycker de är lite väl dyra när man ej vet hur mycket det kommer användas, beroende på väder ?

stats