EMILYSLIV

FAVORITFRISYREN STEG-FÖR-STEG

Noelias absoluta favoritfrisyr. Hon önskade sig en ”flätmunk” för ett tag sedan och då var det bara för mig att improvisera fram något, finns ju tusen olika varianter men denna variant sitter sååå bra och håller hela dagen fast hon leker och springer runt. 🙂 Fick så galet många frågor på instagram om hur man gör och jag är ju verkligen inget proffs på detta egentligen men fotade lite steg-för-steg bilder för någon vecka sedan när vi gjorde en så kanske ni får en lite klarare bild av hur man gör! 😉
Allt som behövs är hårnålar, en hårdonut, små gummisnoddar och en vanlig snodd och så borsta igenom håret innan såklart! 🙂Noelia hade färgat topparna blå efter frissan sist så frisyren blev lite blåmelerad denna gång, haha.

Jag börjar med att sätta upp en vanlig hästsvans med undantaget att jag lämnar en cirkel med hår runtom. Sedan trär jag på hårdonuten på tofsen. Sedan börjar jag helt enkelt göra en utbakad fläta runt om, med lite hår från tofsen och en slinga med det håret jag lämnat utanför tofsen runt om. (Detta förutsätter alltså att man kan göra en utbakad fläta). Sen fortsätter jag göra flätan runt om hela donuten ända tills håret är slut. Änden fäster jag en lite gummisnodd på så den verkligen håller sen snurrar jag resten av flätan runt, och pillar in den lite under den andra flätan och fäster med en hårnål.  Voilá! Superenkelt och sitter verkligen så bra eftersom man flätar in hela donuten så sitter den verkligen på plats. 🙂 Skulle dock sprayat lite också så vi fick bort alla småhår men vi fick lite bråttom iväg. 😉 Väldigt nöjd tjej med favoritfrisyren! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats