EMILYSLIV

ETTÅRSKALAS – DEL 1

Igår var det äntligen dags för ”Det stora ettårskalaset”. Har sååå mycket bilder att visa er, knappt hunnit gå igenom alla ännu ens en gång. Men tänkte börja med att visa er lite bilder på lokalen. 🙂
En stor skylt vid vägen från Calligraphen och rosa ballonger längs vägen visade vart alla gäster skulle ta sig.Hemska gula väggar i hela lokalen, och värdelöst ljus så ni får hålla tillgodo med att bilderna inte är de bästa..
De fina ”ballong-blommorna” på väggarna kommer från Ballongbud och blev verkligen pricken över i för att dekorera de tråkiga väggarna.

Vid barnbordet hade vi dukat med partyhattar från Kalaskungen, blåsormar från Partytajm och en rosa ballong på pinne på varje plats.
De allra minsta fick äta med tallrik och sked från Babybjörn.


Sötaste ballong-fjärilarna från Ballongbud blev väldigt poppis hos barnen.Finaste tryckta servetterna från Calligraphen.

Vimpel även den från Calligraphen.Pinata från Kalaskungen som alla barn gick loss på sen, jag med för den delen, haha! 😀 Mer bilder från det kommer senare.
Ovanför goodie/presentbordet hade vi hängt upp bilder från Noelias första år.Godispåsar fyllda med godis från Roligaprylar fick alla gäster ta med sig hem. Hur jag gjort dem ser ni HÄR!Dryck från Aloeveradrycken.


Med sig hem fick alla barn en rosa goodiebag, såklart! Med sötaste små ballong-hundarna från Ballongbud. Innehållet visar jag i ett senare inlägg, jag kommer även att lotta ut två stycken till er läsare! 😉

Nu ska vi ta oss ut och försöka hitta på något denna 1:a advent. Det kommer ett inlägg med bildbomb på den fantastiska tårtan ikväll, sedan kommer det givetvis mer inlägg från kalaset titt som tätt framöver. Måste bara gå igenom alla tusen bilder först! 🙂

Önskar er alla en trevlig 1:a advent!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanne

  Jag förväntade inte mig något speciellt så, mer än att det skulle vara något mer annorlunda med tanke på alla sponsorer. För du är den enda jag läst om som fått så många sponsorer till ett helt vanligt kalas. Det var nog bara därför jag trodde de skulle vara något
  speciellt med det . Men det speciella var kanske just goodiebagsen. Så snälla ta inte åt dig på fel sätt bara, för jag tycker faktiskt att du gjort det väldigt fint och säger inte det på något taskigt sätt. Om du tycker att det är det, så ber jag verkligen om ursäkt för det är absolut inte så min kommentar är tänkt.

  1. Emily Ödmark

   Nej, alla tycker vi olika. 🙂 Ja just sponsorerna är som sagt mest till barnens goodiebags. Jag ville att dem skulle få uppleva den där ”event-känslan” som jag så många gånger gör. Nu var det helt enkelt barnens tur. 🙂 Och dem blev överlyckliga, och det är huvudsaken!

 2. Sanne

  Jag tycker du inspirerar enormt och kalaset ser kanon ut! Däremot förstår jag nog lite vad Tina menar med sin kommentar (även om hon uttrycker sig lite klumpigt), eftersom jag också förväntade mig något mer annorlunda kanske, just med tanke på hur du framställde det som ”Det stora ettårskalaset” och allt annat kring det. Det handlar nog mest om att man möjligvis på grund av det kanske förväntade sig något större och mer annorlunda. Men jag hoppas du förstår hur jag menar, jag tycker verkligen om det. Men som sagt så har man kanske förväntat sig något annat i och med sättet du framställde det på. Men ännu en gång, all cred till dig för det ser underbart ut!

  1. Emily Ödmark

   Jag vet faktiskt inte riktigt vad du förväntat dig? För oss var det här det STORA ettårskalaset. Vår dotters första födelsedag var väldigt stort för oss, och det var bara en benämning för att namnge kalaset… En stor dag med de viktigaste människorna omkring oss. Med över 60st inbjudningar tycker jag nog att det är stort i den benämningen också. 🙂

 3. Sandra

  Vilket jättefint kalas!! Allt ser perfekt ut, precis som dopet. Du är en riktig inspirationskälla och tar superfina bilder!

 4. jönssons cakes and sweets

  Jag håller med, lyssna absolut inte på den negativa kritiken. Jag är så imponera på allt du gjort och all tid du lagt ner på det här kalaset till din dotter och det vart otroligt fint och jag bara älskar att kolla på dina kort och väntar med spänning på resten av korten från kalaset

 5. Therese

  Åh vad duktig du är !! Du är en stor inspirationskälla , har fått massor av tips och idéer från dig 🙂 du borde börja jobba som festfixare !

 6. Malin

  Är väldigt imponerad av allt jobb du lagt ner. Vilken tid det måste tagit att fixa allt! Jag kan tycka det är mycket att ha ” vanligt” barnkalas med allt som ska fixas innan, men får nog tänka om:)

  Väldigt fint ordnat med allt, sagolikt.

 7. Madeleine

  Hur det kunde bli finare än så här när man hyr lokal vet jag inte. Fantastiskt vackert med alla dessa dekorationer, spons eller ej. Grymt bra jobbat! Ta inte åt dig av negativ kritik för det är det absolut inte värt.
  Tina, välj en annan blogg att läsa vetja! Finns nog säkert något du kan läsa om som passar dig bättre. Garanterat.

 8. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

  Gud vad duktig du är!!

  Jag älskar att kalas fixa och med en månad kvar tills det är dax för Sixtens kalas så har jag fått otroligt mycket inspiration.

  Just nu är det bara renoveringen av huset som stoppar upp all tid men lite kalas fix måste jag hinna med snart : )

  Ser fram emot fler bilder :):)

 9. Jossan B

  Wow!! Jag tycker iallafall att det här ser jättefint ut och vilket jobb du måste ha lagt ner!! Hatten av för dig Emily, jag är imponerad! Ser fram emot att se resten av bilderna! Försök att inte bry dig om de som är avundsjuka<3

 10. Tina

  Nä tyvärr trodde faktiskt det skulle bli finare med tanke på allt tjat om det stora kalaset :s men blir väl så när man har spons och måste ha med deras grejer :s

  1. Emily Ödmark

   Det var faktiskt riktigt tråkigt att höra. Det mesta av dekorationerna är faktiskt saker jag själv pysslat ihop/gjort och valt ut med omsorg för att det ska bli precis så som jag vill ha det och som JAG tycker är fint. Sen begränsas ju givetvis möjligheterna med vissa lokaler och man får anpassa sig efter hur det ser ut just där.

   På tal om sponsor-grejer så är det mesta faktiskt i barnens goodiebags och dom har jag inte ens visat ännu. Jag ville att det här skulle bli ett kalas för barnen att minnas, dem var i fokus hela tiden. Att få se den lyckan i alla barnens ögon när de fick med sig goodiebagen hem gjorde det värt allt slit. För jag vet inte huuuur många timmar jag lagt ner på att planera det här kalaset.

   Om du tycker att det har varit ”mycket tjat” om kalaset är du välkommen att sluta läsa här. För jag lovar dig att det kommer bli bra mycket mer framöver.

   Det här är MIN blogg, jag skriver här om MITT liv och de saker som jag gör just nu. Jag tvingar ingen att läsa här. Dessutom får jag enormt mycket förfrågningar och respons från människor som faktiskt vill läsa om detta och få tips/idéer inför sina egna kalas!

   Med vänlig hälsning, Emily

stats