EMILYSLIV

Ett steg in i framtiden..

Fick svar på mitt mail väldigt fort så nu är jag anmäld. Den 1 mars börjar min utbildning till Inredningskonsult och därefter får jag sedan lägga till utbildningen till inredningsarkitekt, men en sak i taget. 😉

Åh vill börja nu nu nu. Har verkligen inte haft något som helst sug till att plugga vidare innan, men nu när jag hittat den perfekta utbildningen kan jag knappt bärga mig!

Längtar tills startpaketet kommer med posten.

Här hemma har vi sjukstuga. Både jag och E är inte alls krya idag. Har i alla fall fått sova många timmar i natt så får hoppas på att det gör mig gott. Hoppas verkligen att jag kan jobba imorgon, börjar inte förrän 15.00 så att jag hinner vila imorgon också i alla fall. Idag håller vi oss instängda och vilar vilar vilar, har inte tid att vara mer sjuk sen!

Hoppas att ni alla där ute mår bra och att förkylningen inte tagit sig in hos er också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats