EMILYSLIV

ENSAM ÄR STARK


Noelia toksomnade i vagnen när vi rullade iväg från Öppna förskolan, clown-show bjöds vi på idag och det tar tydligen på krafterna! Men hon tyckte det var riktigt spännande! 😀 Nu sitter jag och äter lunch. Har alltid tyckt så synd om folk som äter lunch själv och nu sitter jag här, hahaha! Äsch, är ju riktigt skönt att bara andas ut och få en stund för sig själv, from nu kommer jag vara avundsjuk på alla som äter lunch själva i luuuugn och ro! 😉 Ja Noelia är ju givetvis med men hon sover ju..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej! Har nyligen börjat läsa din blogg och jag tycker det är underbar! Jag har själv en dotter i samma ålder så känner igen mig i mycket

stats