EMILYSLIV

EN TILL MAMMA & EN TILL PAPPA

DSC_0042Jag älskar den här nya boxtrenden, man blir lite som ett barn på julafton när en box ligger i brevlådan och man faktiskt inte har en aning om vad den innehåller för spännande överraskningar denna gång. 😉
DSC_0045Glossybox har nog de flesta hört talas om vid det här laget, men det här blev faktiskt min första. 🙂 Det här är ju alltså en box man kan prenumerera på och få hem en gång i månaden med 5 utvalda skönhetsprodukter från både stora och små varumärken- härlig vardagslyx. Många gånger kanske man får hem produkter man inte alls hade köpt i butik men som visar sig bli en riktig favorit. 🙂 Favoriten för mig denna gång blev det matta topplacket, så snyyyggt med matta naglar! 😀DSC_0047Sen finns ju även ”The man box”. Såklart maken skulle ha en box han också! Han unnar sig ju typ aldrig något annars, lite vardagslyx även för honom! 😀 Kommentaren från honom: ”Ahaa vadå kan jag ha armband?” Ehm jaaaa. hahahaha!

Jag väntar även på en annan spännande typ av box som borde komma inom kort, detta är ju bara så kul! haha. Prenumererar ni på något kul?

___________________________________________________________________________________________

Innehåller affilliatelänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nada

    Ja! Börjat prenumerera på barnbox, ”underbara barn” fick min andra Box idag, sjukt spännande!😊

stats