EMILYSLIV

EN KIK I HALLEN OCH EN DIY-SITTDYNA

DSC_0349Ny vecka, nya tag och mina älskade småttingar är äntligen hemma igen. Vi har haft en sååå mysig kväll! Jag älskar vår obligatoriska efter-maten-aktivitet, minst en timme där vi bara är vi och gör något kul tillsammans, så viktigt, idag blev den timmen många fler. 😉 Noelia bestämde att vi skulle ha ansiktsmålning, utklädningslek och måla naglarna så så fick det bli. Nästan så jag själv inte ville att barnen skulle gå och lägga sig när det väl var tid för det, haha.DSC_0325Förra veckan knåpade jag ihop en dyna till bänken i hallen, den var ju så kal innan och bjöd inte alls in till att slå sig ner men nu är den riktigt bekväm! 😉 Fotade faktiskt lite under tiden jag gjorde den så tänkte sätta ihop ett DIY-inlägg som jag kan visa er i veckan!

Får ofta frågor om möblerna i hallen och det är STUVA från Ikea, billigt och bra! 🙂 Tapeten är William Morris, Bachelors button i färgen silver.
DSC_0361Nu ska jag hoppa upp på ett pass på crosstrainern framför tv:n innan jag kraschlandar i sängen med barnen.

Hoppas du haft en fin start på veckan! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats