EMILYSLIV

EN INBLICK I VARDAGEN..

Jag vill börja med att säga tack för all hjälp när jag berättade om min totala idétorka och frågade vad ni önskade se här inne… Det kom in en del spännande kommentarer så jag har lite att gå på nu. 😉 En återkommande önskning var att få se mer av vår vardag. Det är något jag tycker är otroligt svårt. Jag visar ju egentligen sällan så mycket av ”vårt liv” här inne, jag är ju mer för att inspirera med fina saker, haha. Men självklart ska jag försöka få in mer av det här också! 😉På vardagarna hinns det ju inte med så mycket. Efter förskolan fixar vi middag, äter och sen en kvällsaktivitet innan läggdags. 🙂 Jag låter ofta barnen vara med och önska mat, och väldigt ofta så önskas det fiskpanetter och gräddfilssås. En sås som barnen skulle kunna äta med sked, haha. 🙂 Jag fick ofta det till lunch i grundskolan, och ja såsen var en favvo, Filsås som vi kallade det. Gräddfilssås (filsås)

5dl gräddfil

5 tsk bostongurka

2 tsk majonäs

Finhackad dill

Citronsaft

Salt & Peppar

Bara blanda ihop allt och servera, löjligt enkelt och barnsligt gott! 🙂
Det är ju så mysigt nu när middagen kan intas utomhus. 🙂Jag tycker faktiskt köpe-panetter är godare än när jag gjort egna… Garants är faktiskt grymt goda! Servera med dillkokt potatis, ärtor och citron! 😉

Kvällens aktivitet här hemma blev utelek i lekstugan innan barnen ville gå in och mysa i soffan en stund innan läggdags, de var helt slut efter att ha varit ute och lekt på förskolan hela dagen. 🙂

Nu sover dem och jag ska ha lite egen-tid i soffan innan det är dags för mig att krypa ner också! Önskar dig en fortsatt fin måndagskväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vilka sötnosar du har till barn! 🙂
    Och så mysigt ställe att sitta ner för middag! Riktigt hemtrevligt och stylish! 🙂
    Bra tips på sås! Den kommer vi att använda i sommar!

stats