EMILYSLIV

EN HELT VANLIG FÖDELSEDAG

DSC_1399DSC_1409Sista julpynts-detaljen. Denna underbara adventsljusstake i mässing som påminner väldigt mycket om Skultunas liljan. Så fin är den! Kommer från The fashion room och kommer att passa alldeles perfekt i vårt köksfönster.

Är himla sugen på att bara sätta upp allt julpynt nu men har lovat mig själv att vänta till söndag, utebelysningen har fått komma upp i alla fall eftersom det är så mörkt ute. Noelia fyller år på fredag och har kalas på lördag och vill inte att hennes födelsedag ska bli förknippad med jul varje år. Det ska få vara en vanlig födelsedag även fast det är i juletid. Skulle t.ex. aldrig få för mig att bjuda på saffransbullar och pepparkakor på hennes kalas. Men det kanske är jag som är löjlig! hahaha. 😉

Dags att fixa klart här hemma innan det är dags att hämta Noelia från förskolan och rulla mot stan. Denna mamman ska på event ikväll! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Liv

  Min dotter fyller år 17 december. Här blir det ingen julpynt för den 18 december. Ja, gardiner har jag bytt nu, men tomtar, julgranen och så får vänta.

 2. Marie

  Vår dotter fyller år på juldagen och det är inget juligt med sen dagen för oss. Vi har ballonger, tårta, presentpapper inte julklappspapper och inget julfika! Hon blir tre år i år så än bryr hon sig inte men det känns viktigt att hon får en egen dag som är hennes. Sen blir det kalas för småkompisarna i mitten på januari :).

 3. T

  Inte alls löjligt!
  Min dotter fyller år en vecka innan julafton och förra året plockade jag bort allt julpynt just den dagen 😉 Haha!

stats