EMILYSLIV

EMILYS ADVENTSKALENDER – LUCKA 4

adventskalender lucka4

Woop woop! Dags att öppna lucka 4, sista luckan, i samarbete med Bestkids.se. Vinnaren av denna får ett presentkort värde hela 2000kr att shoppa loss för!

 För att vara med:
Lämna en kommentar till detta inlägg och berätta vad du skulle köpa om du vann!

Luckan stängs fredag 23/12 kl. 23.59 och vinnaren presenteras här på bloggen på självaste julafton!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Robin

  Hade jag vunnit hade jag skämt bort min dotter riktigt ordentligt med massor av fint från Bestkids. Kanske en egen liten fåtölj hon också hade fått, eller gungmammuten Neo han är ju både rolig & så fin!

 2. Denise

  Jag skulle nog köpte bilar eller traktorer till min fordonsgalna son. Annars nån fin hylla eller förvaring till han rum.

 3. Elenor G

  Om jag skulle få lyckan att vinna skulle det bli en bilbana (troligen i rosa) och en del träleksaker (som ex diskstället) till min dotters kommande lekstuga. God Jul!

 4. Mikaela

  För så mycket pengar kunde man köpt massor av fint, Lite ny förvaring till dotterns rum, kanske en ny lekmatta och lite leksaker hade hon själv fått vara med och välja ut! Kanske ett garage i trä med några bilar till det. 🙂

 5. Johanna Lingefors

  Jag skulle köpa en kista som min son kan förvara sin flexitrax bilbana i. Just nu ligger den utspridd i hela huset och de gör så galet ont när man råkar trampa på en bit.

 6. Emma makhoul

  Jag hade köpt ett fint dockhus till min dotter som fyller år i januari. Hon leker med dockor och gubbar i våra bokhyllor, tv möbeln, under borden.. ? Hade varit underbart att kunna ge henne ett fint dockhus att förvara alla gubbar i. Perfekt födelsedagspresent! Hoppas på vinst ?

 7. Anne-Lie

  Åh vad jag såväldigt gärna detta presentkort vill vinna, speciellt när jag såg besafe stolen försvinna. Ett dockskåp till mina två flickor små så de tillsammans kan leka och dubbel glädje få! En storasyster som för liten idolen är, vad vore bättre än att med henne få leka och lära!

 8. Johanna-mamma till 1 prins & 2 prinsessor

  Vilken perfekt lucka!Mina tjejer ska alldeles snart få dela rum och då vill vi göra om så att det blir deras gemensamma och inte bara att lillasyster flyttar in i storasystersrum.Ett dockskåp står på önskelistan så det fina rosa skulle det iaf bli om jag har turen att vinna!

 9. AnnaAnna

  Jag skulle köpa inredning till pojkrum samt leksaker till skatterna. Att se sina barn lyckliga åh finns inget bättre.

 10. Frida

  Jag skulle köpa någon typ av förvaring till mina döttrars rum. Just nu ligger alla leksaker i plastbackar på golvet, då vi ännu inte haft tid för att köpa några möbler till tjejerna.. varsin säng och ett kök har dom dock fått, vilket är det viktigaste 😉

 11. Tina Eriksson

  Jag skulle välja förvaring och nya fina posters till dotterns rum men även ett fint spjälskydd till vårat nya kusinbarn som valde att komma flera veckor för tidigt så något sånt hann aldrig införskaffas ?

 12. Magdalena

  Hej Emily!
  Min son har en önskan som växer sig starkare var dag, bara ett tipitält kan stilla hans behag.
  För just det är vad han önskar sig till jul av tomtefar, tänk vilken lycka att få vinna ett till honom – det vore så skoj!
  Men så räknar jag pengarna ännu en sväng,
  de blir inte mycket över när man har föräldrapeng… hoppas hoppas på vinst vore som en dröm för killen min. Tänk att få överraska honom med denna på julafton vilket partaj de skulle bli!

 13. Malin

  Så mycket fint ?
  Skulle nog slå till på ett garage i trä och bilar som passar och även klicka hem en labyrint och en helikopter. Sen skulle min bästa väns son få välja valfri sak som han ska få i julklapp av min son ?? Nu håller jag och sonen alla tummar och tår ?

 14. Linda Ljungberg

  Har fått en liten prinsessa som hade fått fina saker att ha till sitt rum, allt gulligt och flickigt hade hon velat ha ☺☺

 15. Mormor till 2 underbara barnbarn

  Min dotter och hennes barn ska flytta till en större lägenhet i januari och barnen får äntligen egna rum (med fönster, VILKEN LYCKA) lillebror (barnbarnet) i familjen har haft ett omgjort förråd med bortplockad dörr fram till nu, lyckan var total när han fick veta att han ska få ett fönster 😀 Men vilken grej att kunna säga till båda barnbarnen att de får välja något fint till sina aldeles egna rum* (blev fel ord i förra komentaren), det hade varit en julklapp det.
  Tack för en bra blogg! Och en riktigt God Jul till dig och din familj

 16. Mormor till 2 underbara barnbarn

  Min dotter och hennes barn ska flytta till en större lägenhet i januari och barnen får äntligen egna rum (med fönster, VILKEN LYCKA) lillebror (barnbarnet) i familjen har haft ett omgjort förråd med bortplockad dörr fram till nu, lyckan var total när han fick veta att han ska få ett fönster 😀 Men vilken grej att kunna säga till båda barnbarnen att de får välja något fint till sina aldeles egna barn, det hade varit en julklapp det.
  Tack för en bra blogg! Och en riktigt God Jul till dig och din familj

 17. Jessicaminella

  Jag hoppas denna tur jag har, att detta kort jag vinna ska. Så jag till min dotter kan ge, en gunghäst att leka med. Å ett tipitält tillochmed. Snälla snälla låt mig ha tur, för det skulle va så himla kul ✊?✊?

 18. Sandra Sörmlind

  Vilken tävling Emelie!! JAg skall precis dra igång att inreda mina tjejers rum då vi flyttat. Skulle köpa allt från vimplar, posters till ett djurhuvud! ??

 19. Ann-Sofie Källström

  ??Hej! Jag skulle vilja vinna sååå jätte mycket och köpa bla en docksäng till min son, och lite att ha på väggarna i hans kommande rum! Han blir 9 månader men har tyvärr inte en grej än till rummet❤⭐⛄???

 20. Kaiza

  Jag skulle vilja köpa inrefningsprylar till min son och hans rum. Gärna tavellister, någon fin fönsterlampa och annat smått och gott. Finns så mycket fint att välja på, håller tummar och tår.

  Kaizalarsson på instagram.

 21. Andrea N

  Lillebror ska snart flytta in till eget sovrum, och där saknas det en matta. Det är så kallt på golvet och hag vill inte att hans små fötter ska bli kalla. Vinner jag kommer han att få en fin virkad matta från Sebra ♡

 22. Sofia

  Om jag vann skulle min dotter Ester få en bilbana i trä och en sparkbil. ”Bil” var ett av hennes första ord och hon är intresserad av allt som rullar och har lite fart. Hoppas på tur!

 23. johanna eriksson

  Jag skulle gå loss på kalassortimentet och skapa ett kalas a la Emely med pompoms, vimplar och festlig dukning till våran tös som fyller ett år i början av februari!

 24. Caroline Lyckeman

  Min dotter Selma skulle få ett så fint dockskåp till sin ettårsdag! Skulle vilja se hennes blick o leende när hon ser det o sen nån liten söt docka i 🙂 hoppas på tur!

 25. Caroline Lyckeman

  Min dotter Selma skulle få ett så fint dockskåp till sin ettårsdag! Skulle vilja se hennes blick o leende när hon ser det o sen nån liten söt docka i 🙂

 26. Mikaela

  Åh jag skulle köpa massa fint.
  Exempelvis lite nytt till barnens rum som vi ska bygga i sommar. Ett pojkrum och ett flickrum. Behöver väldigt mycket. Så detta skulle vara perfekt som en start ?

 27. Lotta

  Vilken underbar vinst. Men så svårt att välja, ett tipitält eller en spis eller dockhuset och mailet, definitivt trä glass mina tjejer skulle älska vilket som. Håller tummar och tår jättehårt ? ? ? ? ?

 28. Caroline Gustafsson

  Så mkt fina saker! ?Om jag vinner så skulle jag välja inredning till min sons rum. Vi flyttade till hus i oktober och det ekar tomt i hans rum. Håller tummarna för vinst ?

 29. Isabel K

  Om jag vann skulle jag köpa inredning till dotterns rum som är ganska tomt just nu, bl.a. den underbara molnvägglampan från Kids Concept och förvaringsboxar från POP ? Åh hoppas hoppas! ✨

 30. Emma

  Åh! Jag hade satt mig ner med mina döttrar och låtit dom två få välja ut helt själv vad dom hade velat ha! Så fantastisk lucka detta var??

 31. Jeanette

  Maileg, Maileg och ännu mer Maileg?? Leksaksmat till vår dotters kök och en postlåda från Jabadabado till hennes lekstuga?

 32. Hanna Nilsson

  Åh vilken lucka! Leksaksmat och musikinstrument är väldigt poppis här hemma så jag skulle utöka orkestern och köket ? håller tummarna!

  1. Ann-Charlotte

   Vilken underbar vinst. Men så svårt att välja, ett tipitält eller en spis eller dockhuset och mailet, definitivt trä glass mina tjejer skulle älska vilket som. Håller tummar och tår jättehårt ? ? ? ? ?

 33. Louise

  Åh vilken lycka att få vinna denna veckas lucka! Skulle frossa i Maileg-sortimentet till dotterns tomma dockskåp och något snyggt att hänga på väggarna i sonens rum!

 34. Sandra

  Hade köpt ett bokstavstallrikar i present till min kusin son fyller 3 år. Sedan hade jag kompletterat sonens sovrum med en praktisk förvaringsbänk!

 35. Lisa E

  Jag skulle köpa ett dockhus och kanske en liten maileg mus. Lite leksaksmat till lillans kök så det kan bli mera stök. Bestkids har så mycket fina saker att välja på så nu hoppas jag detta kanske kan gå. Att få ge sin lilla en gåva så att vi alla kan få leka och sedan sova.
  God jul!!
  @li5as

 36. Ellinor Persson

  Åh va mycket fint! Jag hade köpt en stor Maileg kanin till min son och ett bokstavspussel från sebra. Resterande skulle jag låta mina systerdöttrar spendera fritt! Håller tummarna ✊??????

 37. Rebeca

  Hade finansierat pengarna till en Sebra säng åt Emilia 🙂 behöver 1 till växasäng här hemma eftersom Elina kommer sova i sin ett bra tag till. Hade varit en helt underbar julklapp att vinna!

 38. Louise

  Åhh vilken lycka att få vinna denna veckas lucka! Skulle frossa i Maileg-sortimentet och saker till dotterns kök med tänkt café-del!

 39. Rebecca

  Åh vilken härlig tävling!
  Jag skulle köpa massvis med inredning till min dotters alldeles egna rum som hon ska få nu när vi ska flytta. Jag skulle fylla det med bland annat fina maileg dockor, en fin docksäng och ett dockhus till min lilla prinsessa. med detta presentkort på 2000kr skulle hennes rum verkligen få ytterligare ett lyft ??

 40. Matilda

  Åh vilken dröm:).!! Jag skulle köpa inredning till våra tvillingflickors rum. Tänk att få inreda deras rum med fina saker från Bestkids! Vilka lyckliga 4 åringar vi hade haft då!!:)

 41. Linda Elofsson

  Om jag skulle vinna skulle vi köpa möbler till maileg huset som dottern kommer få av sin morfar i julklapp och en söt liten maileg kompis till samlingen instagram konto är @elofssonlinda ????

 42. Madicken

  Jag skulle köpa inredning till min dotters rum. Lilla Nora föddes för 8 veckor sedan och det finns så mycket hon behöver för att kunna flytta in i sitt rum. Jag håller tummarna att jag har turen på min sida! ✊

 43. Frida

  Wooow ! Skulle sååå vilja cinna till sonen malte så han kan få välja inredning till hans rum som ska få en liten make-over efter nyår <3

 44. Sandra Mattisson Dahl

  Jag skulle köpa dockhuset till min lilla dotter ❤️❤️❤️ Vore en dröm att få det ❤️ Är själv sjukskriven så har inte råd att köpa ett sådant. Håller tummar och tår och önskar er en riktigt god jul ?⛄️

 45. @helenochlina / Aske

  Jag skulle köpa maileg inredning till dockhuset i min dotters rum. Hon älskar och leka med sånt. Men just nu står dockhuset av allt för tråkiga saker. Håller tummarna.

 46. @helenochlina / Aske

  Jag skulle köpa maileg inredning till dockhuset i min dotters rum. Hon älskar och leka med sånt. Men just nu står dockhuset av allt för tråkiga saker. Håller tummarna ? ✊

 47. Angeliqa Heller

  Ååh nu håller hoppas vi på den sista tävlingen! Bestkids har så otroligt mycket och detta presentkort kan inte komma mer lägligt. Tjejerna behöver lite inredning till rummet, såsom lampor. Sen skulle jag absolut köpa docksängen från sebra som vår stora alltid velat ha. Maileg kanin till den lilla. Och även passa på att införskaffa kalasprylar till dotterns kommande femårsdag!
  Hoppas hoppas hoppas denna gång ✨???❤️

 48. Helena

  Wow vilken tävling! Om vi har turen att vinna så skulle det bli inredning till lilla syskonets rum som är beräknad om 3veckor.

  GOD JUL!

 49. Murat

  En massa musikinstrument till min musik och dansintresserade 2 åring. Vore fantastiskt roligt att få bidra med något jag faktiskt vet hon skulle älska.

 50. Camila Sharro

  Jag skulle köpa några Maileg kaniner till min dotter och lite träbilar och klossar till min lilla son ❤️ Håller tummarna!

 51. Caroline

  Skulle köpa leksaker och saker till min dotters rum, som vi håller på att inreda. Så sugen på att köpa en fin docksäng till henne,

 52. Hanna

  Vilken underbar tävling! Jag skulle köpa inredning till sonens rum som vi håller på att renovera. Sedan skulle jag även köpa något till bebisen som är i magen❤

 53. Evelina Lindström

  Jag hade köpt kalasdekorationer till min sons kalas i februari. Och någon rolig present, kanske träbilar.

  Kram Evelina

 54. Ilyana

  Hade varit så roligt att vinna detta presentkort, förtjust i sebra kollektionen och lillemans första rum ska få gå i de fina blå färgerna som sebra har..

 55. Anna

  Jag skulle köpa en mailag dock till min dotter och kläder till den! Hennes kusin har en och hon älskar att leka med den hos henne. Tyvärr är det inte alltid så populärt att ta någon annans docka! ?

 56. Elin E

  Om jag vann skulle jag köpa en köksvåg från kids concept till mina barn och sen skulle mina två små älsklingar få välja en valfri present från underbara bestkids se . Därefter skulle jag och barnen välja ut några presenter att skänka till familjer som av olika anledningar har det svårt. Att kunna hjälpa andra familjer och barn är för oss viktigt och underbart att se hos våra barn att dom också tycker att det är viktigt att dela med sig. ❤

 57. Kicki

  Om jag skulle vinna så skulle jag köpa knaadas fina planscher, irish Light, sebra fina docksäng, maileg-prylar o lite annat till barnens nya gemensamma rum.

 58. Linda

  Om jag skulle vinna så skulle jag utöka Maileg familjen här hemma. En docksäng ifrån sebra står också på önskelistan så den skulle det oxå bli.
  Håller tummarna för vinst! ?

 59. Marie

  Hej! Om jag vann skulle jag låta mina 2 barn välja vad de vill ha för något<3 inte ofta man har råd o låta dem gå loss på det dem vill!! Håller tummarna!! Kram

 60. Lina C

  Jag skulle använda mitt presentkort till en liten maileg, till bebis som ligger i magen. Men resten skulle jag spendera på härliga bilar o andra fordon i trä, till mitt älskade kusinbarn.

 61. Caroline Lundkvist

  Jag skulle färdigställa vår dotters sovrum. När vi köpte hus så upptäcktes det att taket läcker men ingen vill ta på sig ansvaret (läs besiktningsbolaget eller säljarna) så våra pengar vi skulle renovera för gick till taket helt enkelt. Nu står hennes sovrum ofärdigt och på en lön och en föräldrapenning kan vi inte både spara ihop buffert och renovera så skulle jag vinna så skulle hon få ett fantastiskt rum med massor av leksaker.

 62. Anna Karin

  Dottern ska börja sova i eget rum efter årets slut.. lite pepp med fina påslakan och en fin docksäng som dockan kan få öva att sovanstående själv i också.

 63. Frida Kristoffersen

  Vi skall strax sätta igång men en till- och ombyggnad av vårat hus. I samband med detta kommer min som Otto att få ett eget rum. En vinst hade gått till inredning till hans rum, har fastnat för Cam Cams produkter, hade blivit vimplar och quiltad filt bland annat. Håller alla tummar vi har ✊????

 64. Sofia

  Å jag skulle ha så svårt att välja mellan allt fint. Men jag vet hur lycklig min dotter skulle bli över ett dockhus. Är inte det alla 3 åringars dröm?

 65. Nina Lundström

  En blandad kompott till både dottern och sonens nya rum. ABC- & siffer poster, vit ljusslinga, förvaringsboxar samt låtsasmat.

 66. Billie

  Jag skulle utan tvekan köpa en vit sebrasäng till tösen och matcha hennes säng med en vit docksäng från sebra också ?

 67. Anna Fridell

  Det är dags att agera och införskaffa en Baghera, hehe. Skämt åsido önskar jag att kunna köpa en gunghäst och gåbil ( Baghera) till min fina brorsdotter . Om 3 veckor ses vi första gången och att kunna få möjligheten att ge henne detta som en försenad julklapp hade varit fantastiskt ?

 68. Sanna

  WOOW, vilken vinst! Det vore helt otroligt att få vinna denna härliga vinst och få överraska dottern och mina små guddöttrar med lite fint i julklapp i efterskott. Skulle ibland annat klicka hem http://www.bestkids.se/sv/articles/2.16.2702/sebra-barnmatta-grafisk-pastellrosa till dotterns rum, då hon behöver en ny och snygg matta för lite äldre barn nu när hon går i årkurs 3. Skulle även klicka hem lite små klappar som http://www.bestkids.se/sv/articles/2.31.2102/le-toy-van-glasspinnar-honeybake och http://www.bestkids.se/sv/articles/2.31.960/image-toys-kakfat-bakverk-hjarta-cerise till mina guddöttrar som fyller 3 år respektive 5 år.

  Kram Sanna

 69. Malin Skålberg

  Vilken avslutning! 🙂 om jag vinner skulle jag troligtvis( vel apa) välja verktygslåda i trä, taklampa, sängkläder och matta till mina 3 gossar Ludwig, Fabian och Julius.

 70. Karolina

  Sebras bilbana i filt skulle biltokige sonen älska och till båda barnen skulle jag köpa en massa fint från Kids concept. Vi ska flytta i slutet av januari och lillasyster ska få eget rum så behöver lite nytt till henne ?

 71. Alexandra

  Åh dom fantastiska svankuddarna hade ju lätt fått följa me, Maileg kaninerna och bokstavsklossarna från Sebra! Ingen har väl mått dåligt av lite extra klappar under granen?!

 72. Ida

  Jag skulle självklart köpa massa fint till min älskade dotter Isabelle som är åtta månader nu?? En sebra docksäng såklart med bäddset till från Frank and Poppy. Till detta skulle dockan Lilly platsa fint från Sebra. Sen skulle hon (mamman) börja samla på lite ”kökssaker” som muffins, tårtor, brödrost, servis osv ? Hoppas på tur ??????

 73. Josefin

  Vi älskar träleksaker här hemma (tyvärr också hunden) så lite nya matleksaker & bilar i trä skulle tösen bli så glad över, & hur söt va inte teservisen i tyg så en sån hade det också blivit iallafall ?

 74. Cassandra

  Hade varit en ära att vinna! Är gravid med första barnet, så det är mycket som ska köpas.
  Hade jag vunnit så hade jag inrett rummet med gulliga tavlor/ textilier mm från besrkids.

 75. Janina Eriksson

  Om jag fick chansen att vinna hade jag köpt ett lektält till barnens rum och även lite fina förvaringslådor som Best Kids har. Håller alla tummar och tår att jag vinner!

 76. SofiaRJ

  Åh ?? jag håller tummarna hårt! Skulle så gärna vilja vinna och köpa inredningsdetaljer till mina två döttrars rum.
  God jul!! ????

 77. Erica Lundberg

  Men åhhh! Vore lycka o få köpa loss med ordentliga leksaker o sköna detaljer till 1-åringens rum som ska börja inredas efter nyår.

 78. Erika

  Kan inte sätta ord på precis vad jag skulle köpa, men då vi har en bebis som växer i magen hade det blivit mycket till den i kommande barnrum osv. 🙂

 79. Emma F

  När 3-åriga sonen förra veckan sa att han inte trivs på sitt rum. Otäck gardin och att det inte va lika mysigt som lillasyrrans skär det i mammahjärtat. Jag hade köpt ljusslinga o sängkläder i serien Pumpkin, och självklart en ny gardin till sonen!

 80. Elin Johansson

  Snart är det jul, de flesta tycker nog att det är kul. Kanske lite jobbigt ibland, man blir trött. Men då brukar det räcka att ta något sött. För julgodis har man bakat i överflöd, det är nästan så man undrar hur man kan ha en sån glöd. Till att städa, handla, feja och dona, man är nästan värd en guldkrona.
  Men när man sen slappnar av och tror att man är klar… Ja då har man glömt, en julklapp till den sista och kontot det är tömt.

  Ebba du är fortfarande väldigt liten och förstår inte riktigt den här biten. Med klappar och presenter, varför ger man bort saker till höger och vänster?
  Mamma och pappa får istället bestämma, vad som kan tänkas passa där hemma.

  Då presentkortet ska ges bort så kan jag inte säga vad som skulle köpas men jag vet att Maileg funnits med på önskelistan.
  Håller alla tummar!

 81. Anna Johansson

  Skulle köpa varsin maileg till mina tre små virvelvindar och sen skulle även det bli tre små klappar från maileg till en kär vän och hennes barn ❤️❤️❤️

 82. Emma Högberg

  Om jag vann skulle jag köpa nya fina leksaker till tjejerna att ha i sitt nya lekrum samt planscher till väggarna där inne!

 83. Sandra Lundblad

  Tänk om jag ett presentkort till min Bonnie kunde vinna, då skulle jag bli så glad så jag kunde svimma. För ett år sen var jag så gravid så ingen kan förstå, ingen kunde väl tro att vi lilla Bonnie på julafton skulle få. Det var ju inte då hennes födelsedag skulle vara, när andra barn får paket för de varit rara. Hur ska vi göra hennes första dag unik, det vore ju med ett presentkort från en butik. Nu håller vi tummarna att denna tävling för oss blir en fin fin historia, så vi kan klicka hem några fina saker till vår älskade Bonnie Gloria.

  Vi skulle välja en vadderad filt från CamCam och små saker från Maileg! Tack för en fin tävling!

 84. Emelie andersson

  Åh, lika lätt som svårt att välja. Ska renovera barnrummet nu i januari. 1 rum ska bli 2. Är rädd för att det blir dyrare än planerat och inga pengar över till det roligaste! Inredningen! En rund sebramatta i rosa-lila, en kids konsept klädhängare till kommande utklädningskläder, leksaksmat till den blivande köksdelen vi ska bygga till vår lilla ängel till 1-års-present. Pedagogiska och färgglada posters att rama in och hänga på väggarna. Listan kan göras lång m slutar där. M hade varit fantastiskt! Helt klart! Stor kram!

 85. Kaiza Larsson

  Jag skulle välja något fint att smycka sonens väggar med. Gärna en bordslampa också då sonen är lite mörkrädd. Instagram kaizalarsson

 86. Emelie Sundèn

  Vore en underbar vinst och skulle köpa något fint både till sonen men även till vårat kommande mirakel som är beräknad att komma om 4 veckor och vi har inträffat handlat någon fin snutte eller så än för har ej hittat den rätta. Men på deras hemsida finns massor fint ?

 87. Emelie petersson

  Jag hade köpt den rosa docksängen till sonen, dels för att han älskar rosa och för att hab älskar att leka med sin docka. Han behandlar den som.en redig bebis. Sen hade jag köpt klossarna från sebra till bebis i magen och en mailegkanin till hen. Hoppas på tur. Hade blivit såå glad. / Ressger på instagram.

 88. Malin

  När någon säger tur, blir jag alltid sur!
  Aldrig tur haft, men man måste stå sitt kast.
  Med detta kort, blir julen av annan sort.
  Vi skulle behöva skriva lappar, till alla våra klappar. Barnen skulle vara glada, kanske inte skulle skada. Glada barn, lycklig klan. En familj, med doft av kamomill. Vid granen stå, skulle alla få, en klapp av något slag, då är vi alla ett lag!❤️

  Åh, vad skulle jag köpa om jag vann? Vi ska precis flytta, jag har två töser med två nya rum. Inredning, leksaker.. Så mycket fint! .

 89. Emelie petersson

  Jag hade köpt den rosa docksängen till sonen, dels för att han älskar rosa och för att hab älskar att leka med sin docka. Han behandlar den som.en redig bebis. Sen hade jag köpt klossarna från sebra till bebis i magen och en mailegkanin till hen. Hoppas på tur. Hade blivit såå glad.

 90. Malin

  Om jag ( ber till högre makter) skulle få chans att vinna denna underbara lucka så skulle jag välja det fina dockhuset från Le Toy Van samt den rosa leklådan med hjul från Kids Koncept/ Barnkammarboken. Skulle göra hela min jul om jag vann då inkomsten är begränsad som student!
  ”När julen står på glänt och önskeklapparna till barnen bara finns på pränt,
  jag håller andan och tar ett stort kliv och hoppas på ett mirakel inne hos Emilysliv”

 91. Caroline

  En sån där jättefin gungkanin och en rund barnmatta. Hade blivit så bra och mysigt till lilltjejen 🙂 <3 God Jul!

 92. Emelie Feuk

  Om vi vann skulle jag köpa en servis och leksaksmat till dotterns favoritleksak- köket! Just nu har hon ingenting så fet hade blivit bästa julklappen! Även lillebror skulle få något fint. Träleksaker är vår stora favorit! ??✊???

 93. Johanna

  Vilken fantastisk tävling!! Jag har länge suktat efter en maileg kanin till min dotter så det hade jag köpt. Kanske en säng till kaninen också? Sedan hade det blivit någon present till min dotters kusiner. Ju fler barn man kan glädja desto bättre.

 94. Sara

  Svårt att välja bara en sak! ❤
  Vi skulle nog köpa massor med leksaker i trä från Jabadabado! Klossar, bultbräda, plocktorn skallra och massa annat till vår lilla tjej på 6månader som än inte har några roliga leksaker!

 95. Therese Abrahamsson

  Jag skulle köpa ett nytt garage till vår biltokiga son och något fint tlll hans ”kusin” som är i samma ålder ✊??

 96. Lina Eckerström

  Äldsta dottern fyller snart 6 år så jag hade låtit henne välja fritt en alldeles speciell födelsedagspresent. Finns ju hur mycket fint som helst så hade vart spännande att se vad hon faktiskt valde. Vi håller tummarna!
  Ha en mysig fjärde advent.

 97. malin

  Galet svårt att välja bland allt fint. Men om vi vinner skulle lite inredning inhandlas till barnens gemensamma rum. En matta står högt upp på önskelistan. Sen hade nya kusinen fått en maeilg kanin i doppresent oxå.

 98. sara

  Jag hade köpt fina 3-årspresenter till våran älskade dotter, hon skulle verkligen älska malieg-kaninerna. Hade även passat på att köpa fina saker till hennes födelsedagskalas, bla vimplar, pompoms och fina sugrör. Håller alla tummar och tår! 🙂

 99. Lottaochfilippa - Lotta Gustafsson

  Vilken underbar tävling!! ? Jag skulle köpa dock huset ”dreamhouse” från le toyvan till min dotter Filippa ?? Hon skulle ÄLSKA det! ?❤

 100. Henrietta

  Om vi denna lucka vann, skulle drömmen vår va sann. Ett ABC-pussel från Sebra till min lilla, det kommer hon verkligen supergilla!.

 101. Melina

  Just nu ligger mina tjejer sjuka i vattkoppor, efter jul ska dom flytta ihop i samma rum. Så jag skulle handla lite rolig inredning och massa goda glassar och bakverk till deras kiosk:-)

 102. Sandra E

  Om jag vinner skulle dottern få en Maileg kanin så den hon har får en kompis 🙂 sonen skulle få inredning till sitt nya rum så som en matta och tavlor!

 103. Signe

  Svaga leksakslådor brista, vi skulle välja en förvaringskista. En taklampa och en ljusslinga, skulle till sonens rum mys bringa! ?

 104. Liza

  Åh!
  Jag hade köpt varsitt djurhuvud till båda barnen (en haj och en kanin) att ha ovanför sängen, varsitt namntåg i trä, en taklampa från sebra till det gemensamma lekrummet, le toy van bakverk i låda, en brandbil från vilac, en kid koncept docksäng med sängkläder till som båda barnen har glädje av och leka med! Vilket himla fint pris!

 105. Johanna

  Skulle köpa en fin docksäng till stora dottern och Maileg-kaniner till yngsta dottern för hon har inga egna än 🙂

 106. Sara

  Vi håller precis på att färdigställa vår dotters rum och vad vore inte bättre än att få fylla det nya rummet med de fina kaninerna från Maileg och de härliga leksakerna från Kids concept mm. Håller verkligen alla tummar för vinst!

 107. Ida Nilsson

  Vi har precis köpt och flyttat till hus och våran son Viggo har inga möbler än till sitt rum, så lite fina möbler till honom skulle jag köpa. ?

 108. Ida Nilsson

  Vi har precis flyttat till hus och våran son Viggo har inga möbler än till sitt rum, så lite möbler till honom skulle jag köpa. ?

 109. Jenny Sjöberg

  Jag skulle skämma bort minstingen som fått ärva det mesta av sina två äldre syskon. En aktivitetskub i trä skulle han älska att pilla på. Och eftersom han visar ett intresse av att försöka ställa sig upp, nu drar han sig upp vid möbler så vore det toppen med en häftig gåvagn i form av en buss. I mars fyller han 1 år så då ska det bli kalas!

  http://www.bestkids.se/sv/articles/2.6.3156/everearth-aktivitetskub-i-tra-naturfargglad
  http://www.bestkids.se/sv/articles/2.6.3158/plantoys-gavagn-buss-bla

 110. Malin Falk

  Tack för en bra blogg! Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag använda vinsten till att köpa inredning till barnens rum i det nya huset ?❤

 111. Jeanette

  Jag hade köpt lite nytt till min ettåring. En maileg kanin, en bilbana i trä, lite leksaksmat kanske ett pussel. Sen hade jag nog köpt någon inredning till hennes rum någon förvaring, kanske en lampa eller något fint att hänga på väggen.

 112. Erica Svensson

  Jag är med! ? Jag skulle köpa lite ny inredning till barnens rum. Vi håller på att renoverar hela huset här hemma, och barnens rum är nu klara, men ännu inte utfyllda med så mycket möbler osv. Så detta hade varit perfekt att vinna, ett litet ”startpaket”. Även lite nya leksaker hade såklart fått följa med också. ?

 113. Sofia

  Väntar en lillebror som är beräknad om 17 dagar. Storebror kommer då få byta rum och flytta upp, han ser mycket fram emot det och längtar till att få köpa nya saker till rummet! Så vore ju perfekt och en väldigt stor hjälp på traven o vinna detta då jag vart hemma på gravpeng sen november!

 114. Faria Tütüncü

  Jag skulle köpa en härlig fin säng till min yngsta son där han kan komma till ro och få en god nattsömn! Det hade både gynnat honom och även denna trötta mamma! Han har endast en vagga han sover i och det börjar bli dags att byta till spjälsäng. ?✊??

 115. Josefine Nordström

  Jag skulle köpa inredning till våra döttrars rum som snart snart är färdigrenoverade! Ett djurhuvud, posters, lampor och kuddar ? Även någon fin födesedagspresent till vår blivande 3-åring i Januari. Det går åt mycket pengar när man renoverar så det här skulle passa oss så bra! ❤️ Tack för fin blogg!

 116. Malin

  Åhh ? vi har precis bytt rum med varandra här hemma och fått i ordning sambons barns (bonusbarnen) rum och vårt eget, nu är det bara vår dotters rum kvar. Så skulle jag vinna detta presentkort så skulle jag köpa inredning då det ekar tomt inne hos henne just nu..

 117. Linda

  Eftrsom du ger mig mycket inredningsinspiration i din blogg skulle det vara skoj att handla lite nytt och fint till lillkilles nya rum som ska inredas efter julen.

 118. Linnea Lakey

  Men åh wow!!! Har inte sett denna sidan tidigare ? Hoppas verkligen på att vinna!
  Hann redan lägga fler Maileg-kaniner till dotterns samling i varukorgen, även ett bokstavståg till kommande 1 års dag, en matta från Sebra och sänghimneln från Frank&Poppy ?

 119. Negin (Mammatillnicole)

  Ååååh vilken drömm tävling! Hade köpt gosig docka till vår lilla tös och fin inredning till hennes rum som vi ska renovera nu efter jul. Sen har hon 13 andra kusiner som hade blivit otroligt glada för något fint <3 <3

stats