EMILYSLIV

EGENTID & NY RUTIN!

I annonssamarbete med Panasonic Egentid när den är som bäst, att tappa upp ett bad och bara rå om sig själv en timme. DET är avkoppling för mig! Slå på lite musik, tända ljus, massa skum, hårinpackning och numera är min nya rutin även epilatorn. Den här epilatorn är en nyhet från Panasonic och jag tycker den är så smidig. Denna har hela 60 tweezers/pincetter och bredare huvud som gör epileringen mer effektiv jämfört med många andra varumärken. Älskar att den är helt vattentät så man kan använda den i badkaret.

Man kan epilera sig tidigare än man kan vaxa, alltså du kan epilera dig när hårstråna är kortare. Dessutom får jag ofta utslag vid vaxning vilket jag inte får nu. Det är också lättare att få upp enstaka hår som växer ojämnt med de andra. 🙂 Till får man flera smarta tillbehör för mer hudkänsliga områden som ett mindre epileringsblad för bikinilinje och underarmar, raknings- och trimningshuvuden och ett fotvårdstillbehör! Så smart! 🙂 Så bra att epilatorhuvudet går att röra i 90 grader så det verkligen kommer åt nära huden. Jag var lite rädd innan jag provade för att det skulle göra ont men det är verkligen som att noppa ögonbrynen, man vänjer sig fort. Sen kan man ställa in hastigheten så det känns bra. 🙂

Jag har även fått äran att dela med mig av en rabattkod till er med kod: Emily får ni 20% rabatt på samtliga Panasonic epilatorer i deras e-shop. Koden gäller 1 juni – 31 augusti 2018. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats