Emily Ödmark

EMILYSLIV

DOP BLEV BRÖLLOP

img_6104.jpg Nu är jag FRU! Ja, vi slog till och gifte oss igår när vi döpte Junielle. Tänk att vi lyckats planera detta i flera månader utan att avslöja något för de närmsta! Alla gäster blev lagom paffa när bröllopsmarschen började spela och vi kom intågandes.  img_6105.jpg Alla som trodde att dem endast skulle på dopfika fick planera om lite… 😉 Det blev verkligen party och alla hade så himla kul!  

img_6106.jpg Bjuder på diverse mobilbilder från dagen i väntan på fotografens bilder. Men oj vilken kväll vi hade och ja, idag mår man som man förtjänar! 😉 Nu blir det soffhäng  med min MAN, och våra älskade döttrar resten av dagen.

Stay tuned för mer bilder, bröllopsinspo och tips inför den stora dagen kommer! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. belinda

  Du har en helt fantastiskt fin blogg! Jag hittade den när jag googlade runt och jag har verkligen fastnat. Du är jätte fin och tar otroligt vackra bilder!

 2. Frida

  Jag har ingen dator just nu.. Den bästa bilden här är den med dina tjejkompisar, de andra bilderna är jättesuddiga. Så tråkigt. Du har alltid så bra kvalitet på dina bilder så det är synd att jag inte kan se det längre. Natalis.se har också suddiga bilder nu. Men som sagt, det verkar bara vara hos mig det blir så..

 3. Frida

  Stort grattis!!
  Tyvärr så är alla bilder supersuddiga, på Vimedbarn, jag ser knappt något på bilderna på din blogg längre :/

stats