EMILYSLIV

DET BLIR BARA VÄRRE..

DSC_0043Tji fick vi som trodde att sjukstugan var på väg att gå över. Båda barnen har varit kokheta hela natten och hostat ikapp. 🙁 Jag har dessutom åkt på feber och någon bihåleinflammation och känt mig mer död än levande idag, var länge sedan jag kände mig såhär risig faktiskt.DSC_0036DSC_0038Vi fick upp Junielles nya kanin-vägglampa från Storms things på väggen igår. Den passade verkligen perfekt där bredvid garderoben!
DSC_0064Led-slinga bakom så det lyser runt hela kaninen. 🙂DSC_0051 DSC_0052Sedan fick vi även upp belysningen i hennes Stuva-garderob, en lamplist som tänds och släcks automatiskt när man öppnar/stänger dörrarna, samma variant från IKEA som vi har i våra garderober i sovrummet och Noelia i sin. DSC_0060Nu ska bara alla kläder flytta in i garderoben också men det får bli en annan dag när jag känner mig lite piggare..DSC_0074Ibland, eller ofta, är jag nog lite för rastlös för mitt eget bästa. Jag borde ju verkligen vila när jag är sjuk, det blir ju däremot svårt när man tar hand om två sjuka barn samtidigt som kräver väldigt mycket tröst och närhet så de små pauser jag väl får går åt till att plocka, tvätta, laga mat osv osv. Jag måste finna förmågan att bara kunna skita i alla saker som ligger på golvet eller disken som står på bänken för att hinna vila, men det är svåååårt när man är van att alltid göra allt det där hela tiden! 🙂

Nu ska jag i alla fall krypa upp i soffan med en skål varm nyponsoppa, glass och mandelbiskvier (bästa medicinen) och titta på gårdagens avsnitt av ”Springfloden”. Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Natalie

  Hej! Får jag fråga vilken storlek du har på garderoben. Ser ut som den är bredare än vad den är djup om du förstår hur jag menar 🙂

 2. Hanna

  Åh vad jobbigt för er! Hoppas ni snart blir friska.

  Jag förstår dig precis angående det här med att finna förmågan att låta saker vara. Jag har ett stort problem gällande det och har otroligt svårt att släppa för att vila.
  Kanske att man lär sig. Men kommer du på hemligheten får du gärna dela med dig 🙂

  Krya på er!

 3. evelina

  Vet precis hur det är.. har tre små barn under 4 år och en gård att sköta själv.. ibland vill man bara lägga sig o vila men är något som behövs göras VARJE gång tanken slår en ,ellernågot av barnen eller djuren som behöver en just då … :/

stats