EMILYSLIV

DESSA ÄLSKADE SVANAR

DSC_1512Nästa vecka är det äntligen dags att börja med Noelias rum. Det är ett stort rum som vi ska dela av i två så att barnen får ett varsitt. Med tanke på att vårt sovrum endast tog ca 1,5 vecka att renovera så borde det inte ta allt för lång tid innan Noelias rum är klart! 😀DSC_1516Fick hem en beställning från Bestkids med finsaker till hennes rum häromdagen. Bl.a. den här underbara svan-kudden som vi väntat så länge på, äntligen är den här!DSC_1517Och en boll-slinga med guldbollar, kommer passa perfekt mot hennes vita vägg med guldprickar.DSC_1528Och så måste man såklart ha lika sköna Beachhouse-lakan som mamma och pappa. Vill ha enkla vita lakan i hennes fina prinsess-säng och dekorera med massa fina kuddar. Sängen kommer förhoppningsvis innan jul! Längtar ihjäl mig.

Psst! Ni får 15% rabatt på ett helt köp (även nedsatta varor) med kod EMILYSLIV15 hos Bestkids to.m. 3/12, passa på att fynda era julklappar! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli

    Hej! Måste börja med att säga att jag blir mycket inspirerad av din blogg nu när dotterns rum ska göras om☺ Sedan undrar jag vad färgen på ljusslingan heter? Letade efter den på bestkids.
    Gott nytt år!
    Anneli

stats