EMILYSLIV

DAGENS MUMS-MIDDAG

Dagens middag: Ugnsbakad lax, potatissallad och romsås. Potatissalladen gjorde jag bara på kokt potatis tärnad i bitar, kapris, tunt skivad rödlök, babyspenat och sedan en dressing gjord på balsamvinäger, olivolja, senap, salt och peppar, rör runt allt och låt stå en stund innan servering. Laxen kryddade jag bara med salt, peppar, citronsaft och lite smör och körde i ugnen tills den blev klar. Mums! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emily Ödmark

      Köpte faktiskt färdig den här gången, Willys egna Garant. Annars brukar jag bara blanda creme fraiche, stenbitsrom, dill och hackad rödlök! Och så några citronstänk på ☺️

stats