EMILYSLIV

BUNKRAR TILL BEBIS

DSC_0086Ja, jag fortsätter att bunkra upp med nödvändigheter inför bebis ankomst, för någon vecka sedan anlände en leverans från Babybjörn. 🙂DSC_0091Babysitter, bärsele, överdrag till bärsele och lekbåge till babysittern.DSC_0101 DSC_0108Sååå himla snygg färg på babysittern, och passar verkligen bra i vårt väldigt grå/vita hem. Vi valde en Balance soft i mesh-tyg i färgen silver/white och den var verkligen så mycket finare i färgen live än jag kunnat ana! 😀 Var noga med att jag ville ha en klassisk Babybjörn-babysitter denna gången. 🙂DSC_0121och så en lekbåge i trä såklart, med BPA-fria plastdetaljer.DSC_0132Sedan valde vi Babybjörns bärsele ONE i den snygga beiga färgen. Till Noelia hade vi ett väldigt billigt och enkelt bärsele vi fyndade second hand och såhär i efterhand ångrar både jag och E att vi inte investerade i ett ordentligt tidigare, så det är bara att göra om och göra rätt till nästa bebis, fördelen med att vara lite erfaren. 😉 Denna är mer ergonomisk med sitt midjebälte och kan bäras på en mängd olika sätt. Vi kan börja använda den redan nu till Noelia, då har man henne på ryggen, väldigt praktiskt! Passar från nyfödd upp till 3 års ålder. Ska se om hon vill inviga den på Furuvik på lördag, skulle ju vara väldigt skönt att slippa bära henne med armarna de stunder hon inte vill gå eller sitta i vagnen. Eller ja det blir väl E som får bära, jag måste undvika att bära tungt överhuvudtaget med foglossningen nu. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ruki

    Jag har faktiskt en likadan bärsele och jag kan absolut inte hålla med om att den är ergonomisk. Jag bokstavligen hatar den. När bebisen är nyfödd känns bärselen så himla hård för dom, annars så kanske det är lättare att bära barnet när det är litet. Sen när dom kommer upp till 6-7 kilo är det ett rent helvete för mina axlar att bära barnet. Tycker absolut att bärsjalar är bäst. Min son är 9 kilo nu och jag känner inte ens att jag bär honom med sjalen.

stats