EMILYSLIV

BUNKRA BEBIS-MAT


Idag har vi haft en riktigt hemma-dag förutom en sväng till baby-konserten då. Ibland är det verkligen så skönt att bara vara hemma, speciellt efter flera dagars flängande. 🙂 Vi har busat, lekt, sovit en lång eftermiddagslur och lagat massvis med bebismat. Idag fick det bli en omgång med lax, potatis, ärtor, dill & smör och en omgång med kassler, tomatpuré, basilika, smör och äpple. Kasslern fick väl godkänt av lill-skruttan, laxen får vi prova imorgon! 🙂 Småburkarna som jag portionerat ut maten i är från Rice (en vanligt förekommande fråga 😉 ) och märkt dem har jag gjort med vanlig maskeringstejp och tuschpenna, tips! 🙂

Nu har pappan precis nattat bebis och jag tänkte slänga upp en hel del grejer på Tradera! Jag älskar att rensa. 😀

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmy

    Åh vad smart! Ska testa samma o koka den innan! 🙂 kan ju vara kul med lite variation för lillkillen! 😀

  2. Hanna

    Kan du inte lägga upp beskrivning hur de gjort när du laga maten?:) ska snart börja laga egen mat till min egen och vill ha tips 🙂

  3. Emmty

    Hej! Vilken speciell kassler använde du? Eftersom att alla vanliga innehåller så mycket salt. Jag gör också mycket egen mat men inte vågat testa med kassler pga just för mycket salt. Kan vara bra med lite inspo då idetorkan gar infunnit sig! 🙂

    1. Emily Ödmark

      Kassler ska vara okej om man inte ger det så ofta,jag sköljde av den och jag kokade även min först och hällde av vattnet innan jag kokade ihop med resten så mycket av saltet försvann med det. 🙂

stats