EMILYSLIV

BRÖLLOP – PORTRÄTTFOTON DEL 2

brollop1Idag kom ännu en laddning med porträttbilder från fotografen. Åh så känslosamt att scrolla igenom alla bilder, dagen blev verkligen så magisk som vi önskat!brollop703072015-DAF_2465brollop3 brollop4 Jag var så missnöjd med buketten….. Blev inte alls som jag tänkt mig, men men, det är ju trots allt ”bara” blommor. 😉brollop6brollop2Junielle sov under porträttfotograferingen och min vän Tessan hade fullt upp med att roa Noelia under tiden, haha. En bild fick hon vara med på i alla fall. 😉brollop8Nu är jag så nyfiken på alla bilder från kyrkan och alla förvånade gästers reaktioner.

Foto: Dotsandfrogs

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vilka härliga bilder! Jag gifter mig om prick en månad och är på jakt efter precis en sån päls”sjal” som du har på bilderna. Jag skulle vara så tacksam om du kan tipsa om var du hittade den!

stats