EMILYSLIV

BRÖLLOP – DEKORATIONER

04072015-DAF_2938Till bröllopsfesten hade vi hyrt stolsöverdrag och rosetter till alla stolar, måste ju vara det enklaste sättet att verkligen trolla om en lokal till feststämning? 😀abcVi hyrde hos Stolsöverdrag, så himla smidigt koncept. Du får hem en låda med alla överdrag, rosetter och en fraktsedel. Sen när festen är slut är det bara att slänga ner allt i lådan igen, klistra på fraktsedeln och lämna in hos ombudet. Man behöver inte tänka på att tvätta eller någonting! 😀 Det tråkigaste som finns är ju att städa efter en fest så älskar sådana här upplägg.02072015-DAF_1641Vita överdrag med champagnefärgade rosetter som passade perfekt med alla övriga dekorationer!

Foto: Dotsandfrogs

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michelle

    Superfint! Och stolsöverdrag kommer jag garanterat att hyra! Men undrar över dukarna var har ni hittat dom? 🙂 och Jenny mer bilder från dukning mm 😀

  2. Sandra

    Mer sånt! Håller själv på planerar bröllop så jag vill se mer mer mer 🙂 gärna detaljer på dukning, presentbord och ja allt haha! Något speciellt man ska tänka på? Superfin dukning!

  3. Frida

    Alltså wow vilken inspiration man får av din blogg! Hittade den för bara nån vecka sen när jag googlade på att renovera ett barnkök och sen vart jag fast! Jättefin blogg!

stats