EMILYSLIV

BEHÖVER FLER TIMMAR..


Lunch på Fridays

Tänk om man hade lite fler timmar på dygnet, vad bra det hade varit. Känner mig alltid så stressad på kvällen för allt som man fortfarande vill hinna med men inte hunnit under dagen! Måste lära mig att sluta stressa och sänka kraven på mig själv tror jag 🙂

Idag har vi spenderat dagen i huvudstaden med Noelias mormor & moster, shoppat & lunchat på Fridays i Kungsträdgården. Avslutade dagen hos mamma/mormor där det bjöds på tacos. Precis varit och hämtat ut ett smarrigt sponsor-paket till mammapicknicken på fredag och klev egentligen precis innanför dörren här hemma, nu blir det lite familjemys innan vi störtar i säng. Vad som låg i shoppingpåsarna får jag visa imorgon! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats