EMILYSLIV

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!

Ja här kommer då de där utlovade bilderna från vår lilla alla hjärtans dag middag här hemma, sisådär en månad efteråt. Men bättre sent än aldrig eller hur! 😉 Min kamera bara tvärdog häromveckan men nu har jag äntligen införskaffat mig en ny, så detta är förmodligen de sista bilderna ni ser från den gamla kameran som på sista tiden blev sååå dålig. Men ja den hade många år på nacken också! 😉

Nu ser jag fram emot att lära mig min nya kamera och att det äntligen är ljust och mer fototid på dygnet så förhoppningsvis kanske jag plockar fram kameran lite mer framöver så jag också har mer att dela med mig av här. 😉

Men åter till alla hjärtans dag middagen då. Jag överraskade familjen med hjärtballonger och små presenter. En supermysig kväll! Och vadå en hjärtlig middag med familjen kan man ju ha vilken dag på året som helst? 😉 Jag vek hjärtan av våra gamla röda julservetter. Sen fick alla i familjen en liten hjärtask med sitt namn på och lite gott i! 🙂 Till barnen gjorde jag små hjärtpizzor. Köpte helt enkelt vanlig färdig pizzadeg och stansade ut hjärtan med pepparkaksformar, sen är det ju bara att toppa med vad man vill! 🙂 Barnen önskade endast tomatsås och ost. Till efterrätt blev det en ”kanelbullesockerkaka” som jag och Junielle bakade tidigare under dagen och lite hjärtmacarons. 🙂

Väldigt enkelt men så uppskattat av barnen! ♥

Nu ska jag fortsätta med lite jobb här, sen ska jag hämta barnen tidigt och gå till parken och äta mellis har jag lovat. Nya kameran får nog invigas idag också, tänkte jag skulle dela med mig av lite vårklädestips till barn här i veckan. Det brukar vara uppskattat! 😉

Önskar dig en fortsatt fin tisdag! KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats