Emily Ödmark

EMILYSLIV

BAKPOTATIS MED OST- & SKINKRÖRA

DSC_1007Här har jag precis haft lunchbjudning. Det fick bli min favvo-röra, en ost och skinkröra med bakpotatis, sallad och lite vitlöksbröd.DSC_1030

Ost- och skinkröra

Rökt skinka
Gouda ost
Röd paprika
Purjolök
Grekisk yogurth
Majonäs
Cayennepeppar
Salt & Peppar

Tärna skinka, paprikan och osten. Hacka purjolöken i mindre bitar. Blanda lite grekisk yogurth med majonäsen och kryddorna och blanda sedan ihop alltihop! Låt stå i kyl en stund innan servering. (Jag har tyvärr inga exakta mått då jag bara brukar så mycket jag har av allt hemma typ, men ta så mycket yogurthblandning tills du tycker det blir så krämigt som du vill ha det!)

DSC_1029

 

Bon apetit!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats