EMILYSLIV

ATT VARA UTE I GOD TID!

Reklam för Babyland

Jag längtar efter juuuuulmys! Det är väl så jag tar mig igenom den här höstdepp-perioden, som iofs ändå är ganska mysig, men som jag ser fram emot julen. Extra mycket i år eftersom barnen är hos mig på julafton i år! ♥ Jag brukar ju vara ute i god tid med julklappar, speciellt eftersom att Noelia även fyller år i slutet av november så det gäller att samla på sig i tid.

Det är även något ni önskat här tidigare år, att jag ska dela med mig av sådana här tips i god tid innan jul så here we go. 😀 Kanske skulle köra lite julklappstips varje månad nu ända fram till jul. 🙂 Men alltså huuur kan jag ha missat det här pysslet? GEMEX heter det och vann tydligen årets leksak förra året. Det här kommer bli SÅ poppis hos barnen. Man kan alltså göra sina egna smycken, hårdekorationer mm. Häll gelèn i formen, dekorera med pärlor, glitter, blommor eller vad du vill. Lys med uv-lampan i 3 minuter, gelen stelnar och smycket är klart. Ska bli jättekul att prova! 😀 Noelia har länge pysslat mycket med loombands i omgångar och nu hittade jag det här roliga pysselsetet. Som en vävstol med gummiband! 😀 Får se om hon får detta i födelsedagspresent eller i julklapp sen. 🙂 Ännu ett kul pyssel! Ett kit där man kan skapa sina egna glittrande kristaller hemma. Det medföljer former så att man kan skapa berlocker i form av diamanter och ädelstenar. 😀 Perfekt jullovspyssel! Ett kit med nagellack, nagelstickers och glitter. 🙂 Beställde ju hem hårkritor och ett tatueringskit till Junielle i födelsedagspresent av samma märke som blev väldigt poppis så detta blir ett bra komplement till henne i julklapp. 🙂 Träpennor i metalletui till Noelia. 🙂 Och lera till Junielle! Vi upptäckte häromveckan när hon ville leka med lera att typ all lera vi hade hemma var torkad så detta kit med lera blir perfekt till henne. Den här leran är så härlig i konsistensen och självtorkande också. 🙂

Allt har jag beställt från Babyland som precis som alltid har fri frakt! 🙂Skönt att redan vara en god bit på väg i klappverkstaden. 😉 Så tråkigt att gömma undan allt nu bara, vill ju ge det redan nu haha! 😉 Ett tips är att vara ute i god tid med att beställa just sådana här pysselkit osv, tycker ofta det kan vara väldigt utplockat närmare jul sen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill4

    Älskar dina tips! Min dotter är jämngammal med Noelia också född innan Jul så samlar på mig tips. Gemex låter superkul!

stats