EMILYSLIV

ATT STORHANDLA


E plockade upp mig och Noelia direkt efter jobbet och sen drog vi på storhandlings-turné. Vi har bestämt oss för att dra ner matkostnaderna ordentligt, jag menar, hur kul är det egentligen att slösa bort alla pengar på mat? Så idag har vi handlat det bästa och mest prisvärda från de olika butikerna istället för att handla allt på ett och samma ställe, vilket oftast blir dyrare (om man inte har långt att åka mellan butikerna förstås så bensinkostnaden drar iväg.)

Mina tips för att komma undan lite billigare när du storhandlar är: kolla reklambladen – planera veckans middagar utifrån vad som är på kampanj just nu. Handla i olika butiker – plocka ut de billiga guldkornen från varje butik. Var inte rädd för att prova billigare varumärken – oftast smakar det faktiskt likadant. 😉

Lite shoppingtips såhär på kvällskvisten, allt detta gick på 1391kr, väääldigt nöjd. Många som fått gissa, gissade på 2000-3000kr. Då har vi ändå handlat blöjor, våtservetter, mat till Noelia, massvis med rengöringsmedel och myyycket mat som kommer räcka resten av månaden, minst! 😀

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Alltså vilken bra blogg! Har precis hittat till den och kombon mellan såå fina bilder, inredning, recept och tips är perfekt! INSPO!
    Och Noelia, vilken underbaring!

    Tipset ovan är ju precis det jag och min sambo behöver, haha! Next up är alltså att läsa reklambladen och skriva listor!

stats