EMILYSLIV

ATT BARA VARA & LITE EGENTID

Dagarna verkligen rusar förbi och jag har knappt hunnit öppna datorn den senaste tiden. Idag har jag en eftermiddag/kväll själv hemma och då passade jag på att unna mig lite egentidslyx, har varit så trött nu i eftermiddag då jag var uppe långt innan tuppen imorse och haft en riktigt produktiv dag. Så jag unnade mig ett lååångt skumbad, såg ut som ett russin när jag väl tog mig upp, haha. 🙂
Höjden av egentidslyx för mig, ett bad, tända ljus, musik, hårinpackning och ansiktsmask. Känner mig nästan som en ny människa nu! 😉 Så fick det bli hemkörning av mat och tv-tittande med sånt som resten av familjen inte vill se. 😉 Förövrigt har jag blivit så duktig på att ”bara vara”, någonting jag typ aldrig kunnat göra tidigare, men efter jag blev utbränd förra året var jag liksom tvungen att lära mig det. Så knäppt när jag tänker på det såhär i efterhand, hur jag kunde ha hundra bollar i luften heeela tiden. Jag kunde vara hemma en hel dag utan att sitta ner en enda gång, hade alltid någonting att göra eller ta tag i. Antar att jag har blivit mer chill nu, haha! 😉 Men har däremot hamnat i någon period där jag känner mig så oinspirerad, därför blir det ju lite extra svårt att kunna inspirera er här också. Men det är väl bara en ”svacka” som snart går över förhoppningvis, lite varmare väder tror jag kan göra gott, denna maj-månad måste ju vara typ kallaste någonsin.

Nu ska jag kolla klart min serie här innan sambon kommer hem och ordningen är återställd igen! 😉 KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats