EMILYSLIV

ÄNTLIGEN LITE LJUS IGEN OCH SÅ LITE DEPP!

DSC_0763Ja äntligen har det blivit lite ljusare igen, så skönt att vi äntligen går mot den tiden av året. Är trött på mörkret nu! Med denna ljusare årstid och i väntan på våren kommer också suget på att fixa om hemma, lite nya textilier till vardagsrummet är jag sugen på men inte riktigt bestämt mig för vad ännu! 😉DSC_0765Ett fång tulpaner och eucalyptus har fått flytta in i Dagg-vasen, mina favoritblomster denna årstid!
DSC_0782Har fastnat i soffan framför Cancergalan här nu, jag blir så deppig när jag tittar på sånt här, även om jag tycker det är så galet viktigt. Det känns som att denna förbannade sjukdom bara växer sig starkare och kommer närmare och närmare hela tiden och jag är helt ärligt livrädd för den. Fuck cancer! Kom precis på mig själv att jag tänkte skriva att jag mår skit, för att jag börjar känna mig sjuk och har världens migrän men det är ju verkligen ingenting när man tänker i ett större perspektiv, det finns många som har det så himla mycket värre! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Åh 🙂 Vilken tycker du är mest användbar då? Jag funderar på att köpa ställningen till för att kunna köra den stora som avlastningsbord men vill samtidigt kunna använda brickan vid andra tillfällen.

  2. Caroline

    Vad har för storlek på brickan från Svenskt tenn? Jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha en 49 cm eller 65 cm. 🙂

  3. D

    Hej Emily tänkte fråga angående daggen, har du en liten vas inuti? Isf skulle jag jätte gärna vilja veta vart den vasen kommer ifrån, letar efter ngt som passar men har inte hittat ngt än. Tack för en bra blogg!

stats