Emily Ödmark

EMILYSLIV

ÄNTLIGEN LITE HÖST & HÄNG I KÖKET!

DSC_0999Alltså ja jag har faktiskt längtat lite till att hösten verkligen skulle komma. Att vakna när det smattrar mot rutorna, det är mörkare så man får tända massa lampor när man kliver upp på morgonen, ja det är faktiskt lite mysfaktor över det. Men det kanske är jag som är tokig! haha. 😉DSC_0006När det spöregnar så som det gjort idag får man ju verkligen en anledning till att hålla sig hemma och då blir jag alltid sugen på att fixa och dona i köket. Därför fick det bli Porterstek till middag idag som fått koka på spisen halva dagen!DSC_0108 DSC_0118Sådan här mat ger ju höstkänslor om något! 😀DSC_0014DSC_0013När jag ändå var igång blev det ett gäng sega mars-snittar också. Mums! 🙂

Jag kan faktiskt inte låta bli att längta lite efter jul nu, massa glöggmys, tända ljus, bakning och julpynt! Den bästa tiden på året om ni frågar mig. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats