EMILYSLIV

ÄNNU EN BABYBOX

DSC_0287Hämtade ut den sista babyboxen som jag ”beställt” helt gratis häromdagen. Denna var från Libero och de hämtas i närmaste Ica maxi butik. 🙂

DSC_0291Den innehöll en hel del bra-att-ha-saker: Blöjor, bindor, amningskupor, babyolja, tvål, våtservetter, en leksak och rabattkuponger. Dessutom var Maxi som jag hämtade ut på extra generösa och skickade med en hel pappåse med extragrejer, bl.a. 2 paket skötbäddsmattor, chokladkaka, pasta, pastasås, toalettpapper, kakpaket, festisar m.m. Tummen upp för det! 😀 DSC_0293För att få Liberos startbox måste du bli medlem i Libero-klubben HÄR och sedan skriva in ditt beräknade födsel datum under inställningar så kommer det info om var du kan hämta din box ca 2 månader innan. DSC_0081-720x480Jag har ju även tipsat om en hel del olika babyboxar innan som också finns att hämta helt gratis, innehållet i dessa och hur ni får dem hittar ni HÄR!

Vi har varit ute och flängt hela dagen idag, bl.a. har vi fått kika in hos lillasyster igen, tillväxtultraljud och allt såg jättebra ut. Så mysigt att få se det lilla hjärtat slå! 🙂 Vi har även hunnit med att inhandla lite vitvaror till det nya köket och ätit middag i hamnen med mamma/mormor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Fick du den boxen/bagen när du var gravid med Noelia med? Jag registrerade mig antagligen när jag var gravid med dottern, så nu när jag är gravid igen så förstår jag inte alls hur jag ska få en sådan igen, då det endast är till dem som registrerar sig.
    Funderar på att skriva mannens namn istället, eller finns det något annat sätt?? 😀

stats