Emily Ödmark

EMILYSLIV

AND IT´S A PHOTOWALL!

DSC_0864Min foto-vägg är fäääärdig! Som vanligt när jag får en idé så kan jag inte vänta, inte ens i en kvart… haha. 😉DSC_0841 DSC_0844 DSC_0854Men jag blev nöjd! Blev så mycket mer ombonat, tyckte den här väggen kändes lite kal innan. Guldramarna byttes ut mot svarta för lite mer kontrast. Tavellister lika långa som soffan och sen massa posters från Posterstore blandat med bilder på barnen! 🙂DSC_0891DSC_0887Kolla vilken härlig höstbukett jag fick ihop och en kruka fick agera vas. Blandade lite köpeblomster med lite blommor från tomten. 🙂DSC_0884-2DSC_0871Nu sitter vi faktiskt här i soffan med massa gottis, tända ljus och har precis kollat på Idol. Fredagsmys när det är som bäst! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
   1. Malin

    Vad är det för djup på din tavellist? 😊 Den ser inte så djup ut samtidigt som du lyckas få plats med prylar på 😊

 1. Elin

  så fint! älskar din nya header förresten.
  Lampan på tavellisten längst till vänster, var är den ifrån? 🙂

 2. Lina

  Så snyggt, älskar dina inlägg!! 😍 har många gånger sett att du skriver om att du ”kör” på crosstrainern, är lite inne på o köpa en o skulle så gärna vilja ha tips om en bra! 🙂

  1. Emily Ödmark
   Emily Ödmark

   Tack snälla! 🙂 Ja det brukar jag göra, perfekt träning framför tvn hemma 🙂 Jag är tyvärr inget proffs inom området, jag köpte bara en begagnad på blocket! haha 🙂

stats