EMILYSLIV

ALI EXPRESS – SÖT BLUS


Den här söta blusen damp ner i brevlådan häromdagen. Nästan lite ”How to kiss a frog”-feeling över den på något vis. Hur som helst är den såå söt med de små rådjuren, rosetten och knappar bak i nacken. Hittade denna på Ali express för ca 40-50kr 🙂 Ni hittar den HÄR!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Patricia

  Okej, så smidigt och bra att bara få tillbaka pengarna så där. Då ska jag nog slå till på ett köp, tack för svar 🙂

 2. Jonna

  Vad roligt att du länkar vidare, tack! På tal om tips från aliexpress och ebay, jag har för mig att Noelias pappa hade en rosa fluga på sig på dopet. Jag har för mig att du hade skickat efter den, har jag fel?! Vart kommer den ifrån?

 3. Patricia

  Riktigt söt! Funderar på hur du gör med betalningen? Har endast köpt lite från ebay där jag använder paypal vilket inte gick via Aliexpress och att betala med kortet känns kanske lite sådär.

  1. Emily Ödmark

   Ja precis, på Aliexpress är det kort som gäller. Tycker det fungerade riktigt bra! En säljare skickade inte en vara inom utsatt tid och då makulerades köpet automatiskt och mina pengar kom tillbaka till kontot direkt, väldigt smidigt faktiskt! 🙂

stats