EMILYSLIV

A LITTLE MORE OF ME!

Annons för Lindex, inlägget innehåller adlinks

Hallihallå! Jösses vad denna vecka sprang iväg, redan fredag imorgon. Schemat är verkligen fullspäckat framöver och ibland undrar jag om jag tar mig vatten över huvudet, men jag älskar fart och att ha tusen bollar i luften så det ska nog gå bra. Bl.a. kikade vi på ett nytt stylingobjekt idag som ska stylas inför försäljning här framöver, en topprenoverad 3a som ska bli kul att få sätta tänderna i! 😉Ni fick ju önska inlägg här för ett tag sedan och återkommande önskningar var outfit-inlägg… de inläggen blev också väldigt poppis förra året. Jag som egentligen hellre håller mig bakom kameran än framför jobbar på det och har planer på att visa er många outfits detta året minsann! 😉Först ut blev i alla fall min nya kappa, sååååå skön och älskar verkligen färgen. Jag behövde något som inte är svart i min garderob.. jag klär mig gärna i svart typ alltid annars, så tråkig. 😉 Den finns även i en väldigt mörkt blå färg som också var så fin! Denna kommer verkligen bli perfekt i tidig vår och jag tycker man kan ha den både till vardags och lite festligare tillfällen. Den kommer från Lindex! Jag har storlek M i min, för er som redan hunnit fråga. 😉Och som vanligt när jag shoppar slinker det alltid ner något till barnen också.. någon som känner igen sig? 😉 Så mycket enklare att shoppa till barnen på något vis! De fick ett varsitt set av den här fina koftan med virkade detaljer och så våra favoriter, svarta leggings med skinndetaljer. Bästa tightsen! 🙂

Nu blir det lite kvällsjobb här medan barnen sover sen står äntligen en ledig helg runt hörnet! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats